Keralas CPM-leder påkaller Rahul-ord for å slå mot Cong

0
190

Kongressleder Rahul Gandhi (Fil)

CPI(M) statssekretær og politbyråmedlem Kodiyeri Balakrishnan sa tirsdag at minoriteter har blitt marginalisert i kongressen basert på partilederens perspektiv Rahul Gandhi at hinduer skulle styre India.

“Er det basert på denne linjen at senior kongressledere fra minoritetsmiljøer som Ghulam Nabi Azad, Salman Khurshid og KV Thomas har blitt satt på sidelinjen i partiet,” sa Balakrishnan i Kannur. “Også i Kerala har kongressen satt minoriteter på sidelinjen, i en avvik fra presedensen om å gi minoriteter tilbørlig del i partiledelsen.”

Kongressleder VD Satheesan sa: “La CPI(M) introspect om det har brakt et minoritetsansikt til partiledelsen eller regjeringsledelsen…CPI(M) prøver å beile til minoriteter ved å forvrenge ord fra Rahul Gandhi, som sa at India er et land med hinduer, ikke hindutvavadier.»

< /p>

Han sa at CPI(M) prøver å splitte samfunnet. “Kongressen i Kerala har inkludert ledere og arbeidere fra alle samfunn,” sa Satheesan.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste bynyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© The Indian Express (P ) Ltd