Horoskop i dag, 19. januar 2022: Jomfruen, Væren, Fiskene og andre tegn – sjekk astrologisk spådom

0
160

Horoskop i dag: Jomfruen, Kreft, Tvillingene og andre tegn – sjekk astrologisk prediksjon.

VÆREN (21. mars – 20. april)
Solen og månen spiller en delikat balansegang som oppmuntrer til en generell følelse av velvære. Det er viktig å oppsøke likesinnede, ellers vil du bruke altfor lang tid på å slite alene. Det er egentlig ingen vits i å kaste bort energien din på unødvendige kamper.

TYREN (21. april – 21. mai)
Juridiske og faglige problemer er viktigst, så tenk deg om to ganger før du bøyer reglene, og gjør alltid det rette av andre. På den seriøse siden er du forpliktet til å lære, møte utfordringer og takle nye erfaringer. På den lettere siden vil du snart oppdage at en elsker er på din side.

GEMINI (22. mai – 21. juni)
Du vil bli forventet å holde kjeft og lytte til andre mennesker. Problemet er at du bare er altfor klar over måten partnere har en tendens til å ignorere fakta til fordel for dogmer. Hvis de bare ville stoppet opp og tenkt seg om! Likevel, kanskje det bare er for mye å forlange!

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

KREFT (22. juni – juli 23)
Felles økonomi er for komplisert til det halve, og en partners krav avvikler deg. Du gjør klokt i å utføre alle nødvendige oppgaver selv, i stedet for å vente på at andre skal komme med varene: du kan ende opp med å måtte vente for alltid!

LEO (24. juli &#8211 ; 23. august)
Det er en utmerket dag å konkurrere og komme først, men du må spille etter reglene. I det øyeblikket du tror du kan slippe unna med å kutte hjørner eller spare tid, risikerer du å løpe inn i en enorm murvegg. Det ville virkelig være synd – for deg, om ikke for noen andre!

JOMFRU (24. august – 23. september)
Arbeid og rutineansvar bygger seg opp, så brett opp ermene og skitne hendene. Et fantastisk emosjonelt tilbud kommer din vei, men du kan mislykkes i å komme deg av startblokken. Du må verdsette dine tradisjonelle Virgoan-kvaliteter – organisasjonsdyktighet og effektivitet.

LIBRA (24. september – 23. okt.)
Korte reiser og seriøse møter er sannsynlig, men forvent ikke umiddelbare resultater. Du, mer enn noen andre, vil ha nytte av å følge tradisjon. Din glede over gode manerer og høflig oppførsel bør nå utnyttes for alt det er verdt. Fortsett og sats på en bedre fremtid!

SKORPIOEN (24. okt. – 22. nov.)
Nye økonomiske eventyr er på vei, men du kan bestemme deg for å ikke gjøre noe i møte med alvorlige valg. Sørg for å ta fri på jobben: mange arbeidere kan tilbringe mer og mer tid på ‘møter’, eller finne måter å gjøre ingenting på!

SKYTTER (23. nov. – 22. desember)
Nok en gang ser kontantsituasjonen din svært komplisert ut, men de neste ukene bør bringe løsningen. Men vær så snill, ikke overse dine emosjonelle behov, ellers vil du ende opp helt alene! Et nytt forsøk på å forbedre et gammelt forhold kan være vel verdt innsatsen.

STEINBOKK (23. desember – 20. januar)
Du kan holde på hemmelighetene dine, og ikke fortell alle hva som skjer. Den gjennomsnittlige Steinbukken trenger nå litt tid alene, så vær oppmerksom på partnere! Forretningsbeslutninger som tas nå vil ha svært langsiktige implikasjoner, så sørg for at du får det du ønsker.

VANNMANN (21. januar – 19. februar)
Stjernene dine antyder at dype psykologiske mønstre er på jobb, som presser deg så hardt at du ender opp med å bli utslitt. Selvtilliten din kan bli gitt et midlertidig slag, men trykk på og du vil triumfere til slutt. Som du vet er det ikke noe alternativ!

FISKENE (20. februar – 20. mars)
Du opplever tyngden av materielle forpliktelser dypere enn før, men dette kan være en god ting. Du skjønner, hvis du bekymrer deg for hva som kan skje, vil det motivere deg til å gjøre noe produktivt med tiden din. Litt ekstra press kan være bra!

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste horoskopnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.