Google's Pixel Foldable zou een rare naam en een concurrerende prijs kunnen krijgen

0
69
Een mockup-weergave van de Pixel Fold . @WaqarKhanHD

Al maanden horen we lekken en geruchten over de Pixel Fold, de mysterieuze opvouwbare telefoon van Google, en nu werpen nieuwe details licht op de mogelijke naam en een enigszins betaalbare prijskaartje. Het apparaat zou de Google “Pixel Notepad” en goedkoper zijn dan de populaire Samsung Galaxy Fold 3.

Volgens een bron die met 9to5Google sprak, heeft Google's Pixel Notepad mogelijk een ontwerp dat lijkt op de Oppo Find N, in plaats van de lange en dunne vormfactor van Samsung's opvouwbare. Verder noemde die bron het Pixel Notepad in plaats van Pixel Fold.

Voor wat het waard is, het “Notepad” naam is slechts de interne werknaam, en er is altijd een mogelijkheid dat dingen veranderen tussen nu en de onvermijdelijke releasedatum. Gespot in de bètaversie van Android 12L, hier is een mogelijke blik op het ontwerp.

9to5Google

Zoals je kunt zien, heeft Google's opvouwbare Pixel Notepad mogelijk een ontwerp die enigszins lijkt op een notebook, die iets korter en breder is dan andere opvouwbare telefoons op de markt. De bron vermeldde ook dat Google's Pixel Notepad inderdaad minder zou kosten dan Samsung's Galaxy Fold 3, die begint bij $ 1.799. De leakster zei echter niet hoeveel minder.

Het klinkt alsof de opvouwbare telefoon van Google eerst in de Verenigde Staten zal aankomen, zeer beperkt zal zijn en uiteindelijk in andere landen zal worden uitgebracht . Kortom, deze unieke telefoon heeft een leuk ontwerp, een hoog prijskaartje en is in het begin waarschijnlijk moeilijk te krijgen.

Eerdere lekken suggereren dat de opvouwbare telefoon de nieuwe Tensor-processor van Google zal gebruiken, camera's en komen ergens in de eerste helft van 2022 aan. Hier is alles wat we tot nu toe weten over de opvouwbare Pixel van Google, en blijf op de hoogte voor meer details.

< p>via 9to5Google