Godzilla en zijn vrienden krijgen een Apple TV+ Show

0
64
Apple

Godzilla and the Titans komen naar Apple TV+ in een nieuwe show die zal proberen te profiteren van de populariteit van de onlangs uitgebrachte Godzilla-film. Als je een fan bent van de MonsterVerse, is deze show er een om in de gaten te houden.

In een persbericht sprak Apple over enkele van de grote namen die de nieuwe naamloze Godzilla-show hebben gemaakt. "De naamloze Monsterverse-serie wordt geproduceerd door Legendary Television en uitvoerend geproduceerd door co-creators Chris Black (Star Trek: Enterprise, Outcast), die ook als showrunner zal dienen, en Matt Fraction (Hawkeye), naast Safehouse Pictures" 8217; Joby Harold en Tory Tunnell, en Toho Co., Ltd. Hiro Matsuoka en Takemasa Arita zullen uitvoerend produceren voor Toho,” zei Apple.

Apple vervolgde: “Legendary’s Monsterverse is een uitgebreid verhaaluniversum van gelaagde ervaringen die zich richten op de strijd van de mensheid om te overleven in een wereld die wordt belegerd door een catastrofale nieuwe realiteit—de monsters van onze mythen en legendes zijn echt.”

GERELATEERD De 10 beste sciencefictionfilms op HBO Max

De show gaat verder met het verhaal waar Kong: Skull Island en Godzilla eindigden, dus als je nog niet de kans hebt gehad om die films te bekijken, wil je ze misschien eerst bekijken voordat je de nieuwe show gaat bekijken.< /p>

Buiten Godzilla zullen andere leden van de MonsterVerse te zien zijn, ook wel bekend als de Titans, hoewel Apple niet heeft aangegeven welke anderen zouden verschijnen. We hopen namen als King Kong, Mothra, Rodan, Scylla en Mechagodzilla te zien, maar we zullen moeten afwachten welke geweldige monsters ze uitkiezen.

Advertentie
< p>Helaas heeft Apple niet aangekondigd wanneer de show met de productie zou beginnen of wanneer we kunnen verwachten dat deze op de streamingdienst van het bedrijf zal verschijnen.

LEES VOLGENDE

    < li>› Heb je nog steeds een VPN nodig voor openbare wifi?
  • › Wat doet “BB” Gemiddeld, en hoe gebruik ik het?
  • › Nee, iPhones zijn niet duurder dan Android-telefoons
  • › 8 cyberbeveiligingstips om beschermd te blijven in 2022
  • › Een trage iPhone versnellen
  • › Stop met het afsluiten van uw Windows-pc