DevToys voor Windows is Microsoft PowerToys voor ontwikkelaars

0
90
DevToys

Een nieuwe app genaamd DevToys noemt zichzelf een "Zwitsers zakmes voor ontwikkelaars". Eigenlijk is het verwant aan Microsoft PowerToys, maar met de tools die ontwikkelaars nodig hebben om hun leven gemakkelijker te maken in het achterhoofd.

GERELATEERDEen JSON-bestand converteren naar Microsoft Excel

De app wordt geleverd met 14 verschillende tools die zijn ontworpen om het leven van een ontwikkelaar te stroomlijnen en hun workflows gemakkelijker te maken. Enkele beschikbare tools zijn een Json naar Yaml- en Yaml naar Json-converter, een JWT-decoder, een Tekstvergelijkingstool en meer.

De ontwikkelaars zeggen dat sommige tools nuttig kunnen zijn voor niet-ontwikkelaars. Iets als het vergelijken van tekst kan zeker nuttig zijn voor schrijvers, en sommige van de grafische manipulatietools kunnen ook nuttig zijn voor anderen.

Buiten de tools heeft de app nog enkele andere waardevolle functies, zoals de mogelijkheid om specifieke tools aan het Start-menu vast te pinnen, een donker thema, de mogelijkheid om meerdere instanties uit te voeren en nog veel meer.

Omdat het de enige versie 1.0 van de app is, zouden er in de loop van de tijd veel tweaks en nieuwe functies moeten worden toegevoegd. De ontwikkelaars zeggen zelfs dat er meer tools komen. Het zal fascinerend zijn om te zien wat ze nog meer toevoegen, want het zit al vol met coole dingen.

Advertentie

De tool is volledig gratis beschikbaar en is open -source, dus je kunt naar Github gaan en de code bekijken als je geïnteresseerd bent voordat je het zelf probeert.

LEES VOLGENDE

  • › Stop met het afsluiten van uw Windows-pc
  • › Heb je nog steeds een VPN nodig voor openbare wifi?
  • › Wat doet “BB” Gemiddeld, en hoe gebruik ik het?
  • › Een trage iPhone versnellen
  • › Hoe u meer Ethernet-poorten aan uw router kunt toevoegen
  • › Nee, iPhones zijn niet duurder dan Android-telefoons