Delhi Confidensial: For å legge slagkraft til kampanjen, vil Kongressen gi ut hefter rettet mot BJP

0
176

Sonia Gandhi

I epoken med sosiale medier og digitale kampanjer, vil Sonia Gandhi-ledede kongressen komme ut med en serie hefter – som Venstrepartiene – rettet mot BJP-regjeringen mot senteret om spesifikke emner, i håp om å legge slagkraft til kampanjen i de fem avstemningsbundne statene. Det første av heftene om bøndenes spørsmål skal avdukes onsdag. Partiet planlegger å frigi det ved flere sentre i de fem delstatene. Seniorledere som Chhattisgarhs sjefsminister Bhupesh Baghel, Randeep Surjewala, Sachin Pilot og Rajiv Shukla har blitt bedt om å tale på pressekonferanser i Lucknow, Chandigarh, Varanasi og Jalandhar. Andre ledere vil ha medieinteraksjoner på forskjellige steder. Partiet planlegger å gi ut hefter om spørsmål som inflasjon, arbeidsledighet, økonomisk nedgang, intern sikkerhet og grusomheter mot kvinner, SC og ST.

Gjør et poeng: Supreme Court Advocates on Record Association skrev tirsdag til Chief Justice of India N V Ramana angående en registry-instruks som ba advokater om å «unngå» å bruke mobiltelefoner for å delta i virtuelle rettsmøter og i stedet bruke bærbar eller stasjonær. Med henvisning til økonomiske og andre begrensninger som advokater led i Covid-19-tiden, ba den om at ingen spesiell enhet ble insistert på for virtuelle høringer. I mellomtiden sa presidenten for Supreme Court Bar Association (SCBA) senioradvokat Vikas Singh at i et møte mellom SCBAs eksekutivkomitémedlemmer og CJI og fire andre høyeste dommere i domstolen, klargjorde CJI at det som ble utstedt av registeret bare var en rådgivende for å sikre uavbrutt rettsbehandling, og de som ikke har en bærbar PC eller stasjonær kan delta i den virtuelle høringen via mobiltelefon.

Delhi Confidential |Høyesterett ber advokater unngå å møte for saker på mobiltelefoner

Covid Count: En annen høyesterettsdommer har testet positivt for Covid-19, og tar antallet smittede til 5. Dette kom frem tirsdag da dommer Vineet Saran fortalte en advokat som søkte utsettelse med den begrunnelse at hans senior led av Covid-19 at han ikke ville avslå forespørselen da hans egen benkepartner led av det. Tidligere hadde fire andre dommere testet positivt, men kom seg raskt.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste Delhi Confidential News, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© The Indian Express (P ) Ltd