9 overraskende ting du kan bestille online for å spare tid

0
86

Alle er kjent med konseptet med å bestille mat for henting, men bekvemmeligheten stopper ikke der. Pandemien endret måten folk nærmer seg shopping på, og mange flere tjenester kan nå bestilles online for å spare tid. 

Når du har lite tid (eller du bare vil unngå å gå inn i overfylte butikker) , spesielt rundt høytiden), sjekk ut disse overraskende varene du kan bestille på nettet for å spare tid.

Innholdsfortegnelse

  Videospill på GameStop

  Nei, vi mener ikke å bestille online for levering hjem til deg. Du kan faktisk bla gjennom din lokale GameStops beholdning via nettsiden eller mobilappen og bestille spill for henting i butikk. Det er en enkel måte å hoppe over prosessen med å søke gjennom butikken for å sikre at de har en tittel på lager.

  Når du har bestilt den, vil de ansatte samle bestillingen din og ha den klar og venter på deg når du går inn. Bare vis kjøpsbevis (eller betal hvis du ikke allerede har gjort det) ) og du kan være inn og ut på under tretti sekunder.

  Girl Scout Cookies

  Hvem elsker ikke speiderkaker? Gjennom GirlScouts.org kan du finne stander nær deg eller ganske enkelt bestille online. Det er til og med en app du kan laste ned for å hjelpe deg med å finne den nærmeste kilden til Thin Mints når du har de nødbegjærene som ingenting annet vil fylle. 

  Dessverre fungerer dette trikset bare når Girl Scout cookies er i sesong. Den gode nyheten er at nettstedet vil fortelle deg nøyaktig hvor mange dager som gjenstår før du begynner å bestille Girl Scout Cookies. Tenk på det som en Thin Mint-nedtellingstidtaker, om du vil.

  Propantanker

  Hvis du noen gang har grillet pølser og hamburgere på en propan grill, så vet du at tankene ikke er de letteste tingene å bære. Hvis du sliter med å hente dem, eller du bare ikke liker tanken på å ha en propantank i bilen din, gode nyheter: du kan bestille dem på nettet.

  Tjenester som Cynch vil levere en propantank direkte hjem til deg og ta med de gamle for å fylles på igjen. Det er en enkel måte å skaffe tanker når du trenger dem uten å ha i alt albuefettet selv. 

  Fast Food

  Hva kan gjøre hurtigmat enda raskere? Venter ikke på at den skal forberedes ved gjennomkjøringen. Nesten alle de viktigste gatekjøkkenrestaurantene (McDonalds, Burger King, etc.) har mobilapper du kan laste ned og bruke til å bestille for henting i din lokale butikk. Faktisk tilbyr mange belønninger og rabatter for å gjøre det.

  < p>Teamet begynner å tilberede maten så snart du bestiller den. Etter dette svinger du bare gjennom kjøreturen og henter maten. Ingen venting kreves, og ingen sjanse for at noen vil misforstå bestillingen din, siden du spesifiserer hver detalj i den i appen.

  Klær

  Få ting i verden krever like mye tid som å handle klær. Å bla gjennom stativene, prøve forskjellige størrelser og deretter ta en avgjørelse kan føles som om det tar evigheter. Den gode nyheten er at hvis du vet hvilken størrelse du bruker og hva du ser etter, kan du bestille klær for gratis henting i Macy's.

  Alt du trenger å gjøre er å kjøpe på nett og så kan du hente klærne i din lokale butikk. Det tar mye av stresset ut av opplevelsen og lar deg komme deg raskt inn og ut av butikken — en stor fordel, spesielt på denne tiden av året.

  Dagligvarer

  På høyden av pandemien var mange redde for å gå inn i butikker. Walmart, Publix, Kroger og mange andre store butikker åpnet for bestilling på nett. Du kan bestille dagligvarer på nettet, og et teammedlem vil bringe dem til forsiden av butikken for henting ved forkant. 

  Hvis du har et budsjett, er det å handle dagligvarer på nettet en livredder. Den hjelper deg å unngå impulskjøp hvis du er sulten og lar deg komme deg raskt inn og ut av butikken. Ulempen er at hvis du kjøper produkter, kan du ikke velge de beste delene for deg selv — du må stole på at teammedlemmet finner de beste for deg. 

  Juletrær

  Hvis du trenger et juletre , men kjøretøyet ditt er for lite til å transportere det, CityTreeDelivery.com kan hjelpe. Denne tjenesten leverer Fraser Gran-trær rett på døren, og har gjort det siden 2009.

  Ulempen er at de bare betjener Chicago-området, men det er fortsatt en fin måte å kjøpe et ekte juletre uten rotet og slitet med å transportere det selv. Du kan også kjøpe tilbehør som et trestativ, kranser, stearinlys og mer. Kanskje det finnes en lignende juletreleveringstjeneste nær deg? 

  Massjer

  I en tid hvor de fleste jobber hjemmefra, lider nok nakke og skuldre av all tiden du tilbringer foran en datamaskin. Selv om det kan virke ekstravagant å gå ut for en massasje, kan riktig behandling være gunstig for å redusere smertenivået og til og med hjelpe deg med å sove bedre.

  Soothe er en tjeneste som forbinder deg med lisensierte, profesjonelle massasjeterapeuter som kommer direkte hjem til deg. Du kan motta en massasje i verdensklasse i komforten av ditt eget hjem, fra noen som vet hvordan du best løser knutene i musklene dine.

  Alkohol

  < p>Enten du har glemt å ta en flaske eller to vin før en samling, eller du trenger noe å lage mat med, trenger du ikke å sette deg inn i bilen for å gå til vinmonopolen. Du kan få alkohol levert rett hjem til deg gjennom Drizly. 

  Tjenesten er for øyeblikket noe begrenset og betjener bare noen få byer som inkluderer Boston, Chicago, NYC, Dallas, Washington DC og flere andre. Når du legger inn en bestilling, vil Drizly levere favorittølet, vinen eller brennevinet ditt rett til inngangsdøren din uten å måtte løpe til butikken. Oh, og Drizly lover å levere innen en time.

  Hvis du ønsker å spare tid, gjør et søk for å finne ut hva du kan bestille på nettet. Du kan bli overrasket over alternativene som er åpne for deg. Bare pass på at nettstedet du bestiller fra er legitimt og at du ikke ved et uhell gir bort personlig informasjon.