9 överraskande saker du kan beställa online för att spara tid

0
151

Alla är bekanta med konceptet att beställa mat för hämtning, men bekvämligheten slutar inte där. Pandemin förändrade människors sätt att handla, och många fler tjänster kan nu beställas online för att spara tid. 

När du har ont om tid (eller om du bara vill undvika att gå in i trånga butiker) , särskilt runt semesterperioden), kolla in dessa överraskande föremål som du kan beställa online för att spara tid.

Innehållsförteckning

  Videospel på GameStop

  Nej, vi menar inte att beställa online för leverans till ditt hem. Du kan faktiskt bläddra i ditt lokala GameStops lager via webbplatsen eller mobilappen och beställa spel för hämtning i butik. Det är ett enkelt sätt att hoppa över processen att söka i butiken för att säkerställa att de har en titel i lager.

  När du har beställt den samlar medarbetarna din beställning och har den redo och väntar på dig när du kommer in. Visa bara inköpsbevis (eller betala om du inte redan har gjort det). ) och du kan vara in och ut på under trettio sekunder.

  Girl Scout Cookies

  Vem älskar inte Girl Scout cookies? Genom GirlScouts.org kan du hitta bås nära dig eller helt enkelt beställa online. Det finns till och med en app som du kan ladda ner för att hjälpa dig att bättre hitta den närmaste källan till Thin Mints när du har de där akuta sugen som inget annat kommer att fylla. 

  Tyvärr fungerar detta trick bara när Girl Scout cookies är i säsong. Den goda nyheten är att webbplatsen kommer att berätta exakt hur många dagar som återstår tills du börjar beställa Girl Scout Cookies. Se det som en Thin Mint nedräkningstimer, om du vill.

  Propantankar

  Om du någonsin har grillat korv och hamburgare på en propan grill, då vet du att tankarna inte är de lättaste sakerna att bära. Om du kämpar för att hämta dem eller om du bara inte gillar tanken på att ha en propantank i bilen, goda nyheter: du kan beställa dem online.

  Tjänster som Cynch kommer att leverera en propantank direkt till ditt hem och ta de gamla för att fyllas på. Det är ett enkelt sätt att skaffa tankar när du behöver dem utan att lägga i allt armbågsfett själv. 

  Snabbmat

  Vad kan göra snabbmat ännu snabbare? Väntar inte på att den ska förberedas vid körningen igenom. Nästan alla de viktigaste snabbmatsrestaurangerna (McDonalds, Burger King, etc.) har mobilappar som du kan ladda ner och använda för att lägga en beställning för hämtning i din lokala butik. Faktum är att många erbjuder belöningar och rabatter för att göra det.

  < p>Teamet börjar förbereda maten så fort du beställer den. Efter detta svänger du bara genom drive-thru och hämtar din mat. Ingen väntan krävs och ingen chans att någon missförstår din beställning eftersom du anger varje detalj i den i appen.

  Kläder

  Få saker i världen kräver lika mycket tid som att shoppa kläder. Att bläddra i ställen, prova olika storlekar och sedan fatta ett beslut kan kännas som att det tar evigheter. Den goda nyheten är att om du vet vilken storlek du bär och vad du letar efter kan du beställa kläder för gratis hämtning i Macy's.

  Allt du behöver göra är att köpa online och sedan kan du hämta kläderna i din lokala butik. Det tar mycket av stressen från upplevelsen och låter dig komma in och ut ur butiken snabbt — en stor fördel, särskilt vid den här tiden på året.

  Matvaror

  På höjden av pandemin var många människor rädda för att gå in i butiker. Walmart, Publix, Kroger och många andra stora butiker öppnade upp onlinebeställningar. Du kan beställa dina matvaror online och en teammedlem tar med dem till framsidan av butiken för upphämtning. 

  Om du har en budget är det en livräddare att handla mat online. Det hjälper dig att undvika impulsköp om du är hungrig och låter dig snabbt komma in och ut ur butiken. Nackdelen är att om du köper produkter kan du inte välja de bästa delarna för dig själv — du måste lita på att teammedlemmen hittar de bästa för dig. 

  Julgranar

  Om du känner dig i behov av en julgran , men ditt fordon är för litet för att transportera det, CityTreeDelivery.com kan hjälpa dig. Den här tjänsten levererar Frasergranar direkt till din dörr och har gjort det sedan 2009.

  Nackdelen är att de bara betjänar Chicago-området, men det är fortfarande ett bra sätt att köpa en riktig julgran utan att behöva stöka och kämpa med att transportera den själv. Du kan också köpa tillbehör som ett trädställ, kransar, ljus och mer. Kanske finns det en liknande julgransleverans nära dig? 

  Massager

  I en tid då de flesta jobbar hemifrån lider nog din nacke och axlar av all tid du spenderar framför en dator. Även om det kan verka extravagant att gå ut på massage, kan rätt behandling vara fördelaktigt för att minska smärtnivåerna och till och med hjälpa dig att sova bättre.

  Soothe är en tjänst som förbinder dig med licensierade, professionella massageterapeuter som kommer direkt till ditt hem. Du kan få en massage i världsklass i bekvämligheten av ditt eget hem, från någon som vet hur man bäst löser knutarna i dina muskler.

  Alkohol

  < p>Oavsett om du glömde att ta en flaska eller två vin innan en sammankomst eller om du behöver något att laga mat med, behöver du inte stapla in i bilen för att gå till spritaffären. Du kan få alkohol levererad direkt till ditt hem genom Drizly. 

  Tjänsten är för närvarande något begränsad och betjänar endast ett fåtal städer som inkluderar Boston, Chicago, NYC, Dallas, Washington DC och flera andra. När du gör en beställning kommer Drizly att leverera din favoritöl, vin eller sprit direkt till din ytterdörr utan att behöva springa till butiken. Åh, och Drizly lovar att leverera inom en timme.

  Om du vill spara tid, gör en sökning för att ta reda på vad du kan beställa online. Du kan bli förvånad över de alternativ som är öppna för dig. Var bara försiktig så att webbplatsen du beställer från är legitim och att du inte av misstag lämnar bort personlig information.