Home Dutch Windows 11 laat je op het toetsenbord tikken met je stem

Windows 11 laat je op het toetsenbord tikken met je stem

0

Microsoft heeft zojuist Windows 11 Insider Preview Build 22538 voor het Dev Channel aangekondigd, en het brengt een aantal geweldige verbeteringen met zich mee voor spraaktoegang in Windows 11. Het laat je met name “aanraken” individuele toetsen met uw stem.

Met deze update kun je in plaats van alleen maar volledige woorden met je stem te zeggen, daadwerkelijk “typt” ermee. U kunt dus afzonderlijke letters, cijfers en leestekens uitspreken en laten invoeren in het aanraaktoetsenbord. Als je iemands naam, adres of een ander woord moet spellen dat niet zo gemakkelijk kan worden gedetecteerd door standaard spraakgestuurd typen, kan deze functie geweldig zijn.

Je kunt niet alleen de nieuwe functie om onconventionele spellingen te typen, maar je kunt het ook gebruiken om emoji in te voeren, die een steeds belangrijker onderdeel zijn geworden van moderne gesprekken.

GERELATEERDMicrosoft test stembediening in Windows 11

De update bevat ook het gewijzigde ingangspunt voor Widgets naar de weerversie, die een tijdje geleden voor sommige Windows Insiders is uitgerold, maar nu voor iedereen beschikbaar is.

De de rest van de patch is gevuld met kleine fixes en tweaks die in de toekomst hun weg zullen vinden naar de uiteindelijke Windows 11-build. Als je ondertussen lid bent van het Dev-kanaal, kun je deze build nu downloaden en zelf uitproberen.

GERELATEERD: Hoe om te schakelen tussen ontwikkel- en bètakanalen op Windows 11

LEES VOLGENDE

  • › Nee, iPhones zijn niet duurder dan Android-telefoons
  • › Stop met het afsluiten van uw Windows-pc
  • › Wat doet “BB” Gemiddeld, en hoe gebruik ik het?
  • › Hoe u de oplaadpoort van uw iPhone schoonmaakt
  • › Heb je nog steeds een VPN nodig voor openbare wifi?
  • › Hoe u meer Ethernet-poorten aan uw router kunt toevoegen