SSC utsetter valg etter fase IX-eksamen i UP, Uttarakhand og Punjab

0
79

eller alle de andre statene vil eksamen gjennomføres som planlagt, fra 2. februar til 10. februar 2022. (Fil/representasjon) < p>SSC Selection Post fase-9-eksamen 2021: The Staff Selection Commission har besluttet å utsette Selection Post Exam fase-9 i Uttar Pradesh, Uttarakhand og Punjab. Denne avgjørelsen er tatt på grunn av kunngjøringen av valg til lovgivende forsamling i disse statene. Kandidater kan sjekke innkallingen på den offisielle nettsiden til kommisjonen-ssc.nic.in

Eksamenen vil bli omlagt for kandidater som ble tildelt eksamenssentre i disse tre delstatene. Nye eksamensdatoer vil bli annonsert av kommisjonen i god tid. For alle de andre statene vil imidlertid eksamen bli gjennomført som planlagt, fra 2. februar til 10. februar 2022. 

Les |IBPS eksamenskalender 2022-23 utgitt, sjekk kontorist, PO, RRB eksamensplan

.Søknadsprosessen startet 24. september og ble avsluttet 25. oktober 2021. SSC gjennomfører utvelgelsesposteksamener for å foreta valg for ulike offentlige stillinger. Fase-9-rekrutteringskampanjen har som mål å fylle opp totalt 3261 ledige stillinger som er tilgjengelige for stillingene som Junior Seed Analyst, Chargeman, Accountant, Head Clerk, MTS, Sub-Editor, Driver, Librarian, Scientific Assistant, Conservation Assistant Technical, og andre .

Eksamensmønster

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

I henhold til SSC Selection Post fase 9-pensum , vil standarden på spørsmål være basert på matrikulering, videregående og konfirmasjonsnivå. Eksamenen vil være i en CBT-modus og varigheten av den tildelte tiden er 60 minutter.

Det vil være 100 spørsmål fra generell intelligens, generell bevissthet, kvantitative evner (grunnleggende aritmetiske ferdigheter) og engelskkunnskaper. Totalkarakteren for eksamen er 100. For hvert riktig svar gis det 02 poeng og det gis en negativ karakter på 0,5 for hvert feil svar.

 

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med på kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste jobbnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd