IFSCA inviterer til søknader om offisersstillinger i klasse A fra kandidater som dukket opp i UPSC CSE 2020-intervjuet

0
71

Kandidater kan laste ned søknadsskjemaet fra den offisielle nettsiden – ifsca.gov.in (representativt bilde)

International Financial Services Centers Authority, en lovfestet myndighet etablert av regjeringen i India, har invitert søknader om stillingen som assisterende ledere (offisergrad A). Kandidater som dukket opp i intervjuet av Civil Services eksamen-2020 utført av Union Public Service Commission (UPSC) er kun kvalifisert til å søke.

Totalt 8 ledige stillinger er varslet fra myndigheten. . Siste dato for mottak av søknad sammen med nødvendige dokumenter per post er 24. januar 2022 innen kl. 18.00. Kandidater kan laste ned søknadsskjemaet fra den offisielle nettsiden – ifsca.gov.in

Les |UPPSC PCS 2021 Hovedeksamen fra 28. januar: Sjekk 10-dagers revisjonsstrategi

Kandidater må betale Rs.500 som et søknadsgebyr i form av en Demand Draft trukket i navnet til IFSCA Fund som skal betales ved Gandhinagar. Søknader sammen med støttedokumenter og Demand Draft skal sendes per post i et omslag som overskriver stillingen som er søkt om 'IFSCA – søknad om stillingen som assisterende leder (offisergrad A)' til IFSCA-adressen.

< b>Utvalgsprosedyre

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Kandidatene vil bli utvalgt basert på de konsoliderte sluttkarakterene sikret i Civil Services (Main) Eksamen, 2020 (skriftlig og intervju). De kortlistede kandidatene vil bli innkalt til et intervju, som vil bli gjennomført av IFSCA. For utvelgelse vil 80 prosent vekting bli gitt til de konsoliderte poengsummene sikret i UPSC CSE hovedeksamen og 20 prosent vekting til karakterene sikret i intervjuet utført av IFSCA.

.Les |Amid meme fest på UPSC hovedoppgave, her er hva eksperter og aspiranter har å si

De vellykkede kandidatene som rekrutteres til stillingen som assisterende leder (offisergrad-A) skal gjennomgå prøvetid i en periode på to år. Kandidatene skal bekreftes i tjenestene til IFSCA med forbehold om tilfredsstillende ytelse i prøvetiden.

 

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med på kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste jobbnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd