Google onthult de eerste batch Android-games voor Windows

0
84
Google

In december kondigde Google aan dat het Android-games via zijn eigen app naar Windows zou brengen, en nu heeft het bedrijf wat aanvullende details verstrekt, waaronder een reeks Android-games die op Windows kunnen worden gespeeld.

GERELATEERDGoogle Play brengt Android-games naar Windows-pc's in 2022 < p>Google heeft slechts een paar games onthuld die hun weg naar de service zullen vinden, maar het is beter dan wat we wisten vanaf de eerste aankondiging, namelijk dat er games komen. Nu heeft Google gezegd dat Mobile Legends, Summoners War, State of Survival en Three Kingdoms Tactics allemaal hun weg naar Windows zullen vinden.

In de afbeelding en video die Google heeft gedeeld, kun je ook extra games zien, waaronder State of Survival: The Joker Collaboration, Top War: Battle Game, Rise of Empires: Ice and Fire, Township, Idle Heroes, Dragon Mania Legends, Cookie Run: Ovenbreak , en Asfalt 9: Legends. Google heeft deze games officieel niet genoemd, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat het bedrijf ze ook in een afbeelding zou opnemen als ze niet zouden komen.

GERELATEERDAndroid-spellen spelen op Windows 11

Google bevestigde ook dat de voortgang zou worden gesynchroniseerd op mobiele apparaten, tablets, Chromebooks en Windows-pc-apparaten, wat geweldig is voor degenen die graag van apparaat naar apparaat springen. Dat zou dit een betere oplossing kunnen maken voor het spelen van Android-games op Windows dan de ingebouwde Android-functionaliteit van Windows 11.

Bovendien heeft Google onthuld dat de service een bètatestperiode ingaat, maar alleen gebruikers in Zuid-Korea, Hong Kong en Taiwan komen in aanmerking om zich aan te melden om Android-games op Windows uit te proberen. “Vanaf woensdag kunnen spelers in die landen zich aanmelden voor toegang via een interesseformulier en in de nabije toekomst toegang krijgen tot de bèta,” zei Google in een blogpost.

Video afspelen

LEES VOLGENDE

  • › Hoe u meer Ethernet-poorten aan uw router kunt toevoegen
  • › Nee, iPhones zijn niet duurder dan Android-telefoons
  • › Wat doet “BB” Gemiddeld, en hoe gebruik ik het?
  • › Hoe u de oplaadpoort van uw iPhone schoonmaakt
  • › Stop met het afsluiten van uw Windows-pc
  • › Heeft u nog steeds een VPN nodig voor openbare wifi?