Fem maoister skutt ned i to separate møter i Chhattisgarh: Politi

0
88

Fem påståtte maoister ble skutt ned av sikkerhetsstyrker i Chhattisgarh's Bastar-region i to separate møter.

Fem påståtte maoister ble skutt ned av sikkerhetsstyrker i Chhattisgarh’s Bastar-region i to separate møter — den ene fant sted ved Telangana-Chhattisgarh-grensen og den andre ved grensen til Sukma-Dantewada-distriktene i Chhattisgarh.

I følge Bastars generalinspektør for politiet, P Sundarraj, var det første møtet mellom de væpnede maoistene og Telangana’s Greyhounds assistert av Chhattisgarh’s DRG (District Reserve Guard) og Central Reserve Police Force (CRPF) tirsdag morgen . “Vi hadde informasjon om at rundt 40-50 væpnede maoister inkludert senior maoistleder Sudhakar var til stede i Perur, Ilmidi og Usur-områdene ved grensen til Bijapur og Telangana,” sa Sundarraj. Han la videre til: “Møtet fant sted mellom sikkerhetsstyrkene og maoistene i grenseområdet til landsbyen Semaldodi av Elmidi politistasjon i Bijapur-distriktet og landsbyen Penugolu Perur politistasjon i delstaten Telangana.”

I møtet ble en jawan av Greyhounds skadet og ble senere fraktet med luft for behandling til Warangal. “Etter møtet, under en leteaksjon, ble fire kropper av maoister funnet, inkludert en kvinne. Vi mangler ennå å fastslå identiteten deres,” sa en høytstående polititjenestemann.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

I det andre møtet som skjedde i Marjum-området og Pratapgiri-åsene i henholdsvis Sukma- og Dantewada-distriktene, ble liket av en kvinnelig maoist, identifisert som Munni, gjenfunnet, sa polititjenestemenn. “Vi hadde informasjon om at 20-25 væpnede kadrer hadde samlet seg i området, hvoretter en operasjon fra DRG ble gjennomført tirsdag,” Sundarraj sa.

Våpen og ammunisjon ble også hentet fra begge stedene, sa Bastar-politiet

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste India-nyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd