Een Google-agenda afdrukken

0
132

Niet alles hoeft tegenwoordig digitaal te zijn. Als u uw Google-agenda wilt afdrukken om een ​​maandplanning op de koelkast te zetten voor uw gezin of een weekplanning om uw kinderopvang te overhandigen, is dat eenvoudig te doen.

Je kunt een dag, week of maand van je Google-agenda afdrukken, samen met het schema en aangepaste weergaven. Je kunt ook specifieke data selecteren, wat handig is voor een reisschema of een congres dat je bijwoont.

Inhoudsopgave

Optie 1: druk een dag, week, maand of een aangepaste weergave af in Google Agenda
Optie 2: druk een planning af in Google Agenda
Druk uw Google-agenda af of Plan

Optie 1: druk een dag, week, maand of een aangepaste weergave af in Google Agenda

Bezoek de Google Agenda-website, log indien nodig in en markeer de agenda's aan de linkerkant als u er meer dan één heeft.

Als u een maand wilt afdrukken, selecteert u “Maand” in de vervolgkeuzelijst weergave boven aan het hoofdscherm van Google Agenda. Als u een aangepaste weergave hebt ingesteld, zoals een vijfdaagse weergave, selecteert u deze in de vervolgkeuzelijst. Voor een dag of week kunt u een van deze weergaven selecteren met behulp van de vervolgkeuzelijst of een van de andere weergaven kiezen en deze aanpassen aan Dag of Week op het scherm Afdrukvoorbeeld.

Klik op het tandwielpictogram links daarvan om het menu Instellingen te bekijken en kies “Afdrukken.”

Advertentie

Op het scherm Afdrukvoorbeeld ziet u dat de weergave is ingesteld op Auto. Dit betekent dat de weergave die u op het hoofdscherm kiest, degene is die u hier standaard ziet. U kunt het echter wijzigen in Dag of Week in de vervolgkeuzelijst Weergeven voor die opties.

Kies boven de weergave het afdrukbereik voor de datums die u wilt afdrukken. Als u dit bereik aanpast, ziet u het aantal pagina's dat in het voorbeeld is opgenomen.

Vervolgens kunt u een andere lettergrootte kiezen om de tekst op het afgedrukte stuk groter of kleiner te maken. U kunt ook Staand of Liggend selecteren voor de oriëntatie die standaard is ingesteld op Auto. Voor Kleur & Stijl, u kunt kiezen uit Overzicht, Full Color of Zwart-wit, afhankelijk van uw voorkeur.

Onderaan de afdrukinstellingen kunt u de vakjes aanvinken om Weekends te tonen en Evenementen die u hebt geweigerd weer te geven als u deze op de afgedrukte kalender wilt opnemen.

GERELATEERD: Een Google-document afdrukken Met opmerkingen

Optie 2: druk een schema af in Google Agenda

Als alternatief, als je een bepaald schema hebt van evenementen die u wilt afdrukken, kunt u dit doen met enkele extra opties naast de bovenstaande.

Selecteer “Schema” in de vervolgkeuzelijst Weergeven boven aan het hoofdscherm van Google Agenda. Klik vervolgens op het tandwielpictogram om het menu Instellingen te openen en kies “Afdrukken.”

Advertentie

Op het scherm Afdrukvoorbeeld ziet u enkele van dezelfde instellingen als bij de bovenstaande weergaven. U kunt het afdrukbereik voor de datums selecteren, een lettergrootte kiezen en een paginarichting kiezen. U kunt ook gebeurtenissen weergeven die u hebt geweigerd en deze in zwart-wit afdrukken.

Samen met deze instellingen geeft de planningsweergave u onderaan Meer opties. U kunt de beschrijvingen van de evenementen, de eindtijden, de aanwezigen en uw reacties op de uitnodigingen afdrukken. Vink gewoon de vakjes aan voor de opties die u wilt opnemen.

Druk uw Google-agenda of planning af

Nadat u de weergave hebt geselecteerd en de afdrukinstellingen en opties hebt aangepast, klikt u op “Afdrukken” onderaan het scherm.

Afhankelijk van de browser u gebruikt en uw instellingen, ziet u mogelijk de kalender geopend als een PDF-bestand of heeft u de mogelijkheid om onmiddellijk af te drukken. Volg gewoon de aanwijzingen om uw kalender af te drukken.

Voor meer tips en how-to's voor Google Agenda, bekijk hoe u verschillende tijdzones instelt of hoe u snel gasten van evenementen e-mailt.

LEES VOLGENDE

  • › Hoe u de oplaadpoort van uw iPhone schoonmaakt
  • › Nee, iPhones zijn niet duurder dan Android-telefoons
  • › Heb je nog steeds een VPN nodig voor openbare wifi?
  • › Stop met het afsluiten van uw Windows-pc
  • › Hoe u meer Ethernet-poorten aan uw router kunt toevoegen
  • › Wat doet “BB” Gemiddeld, en hoe gebruik ik het?