Horoskop i dag, 18. januar 2022: Jomfruen, Væren, Fiskene og andre tegn – sjekk astrologisk spådom

0
83

Horoskop i dag: Jomfruen, Kreft, Tvillingene og andre tegn – sjekk astrologisk spådom.

VÆREN (21. mars – 20. april)
I løpet av de neste ukene, mens solen forblir så sterk, vil du utvide og utdype dine sosiale kontakter. Noen av dere utvikler kanskje til og med politiske assosiasjoner – i vid forstand selvfølgelig. Det hele handler om å knytte seg til likesinnede.

TYREN (21. april – 21. mai)
Alle, uansett hvilket fødselstegn de har, bør være klar over et humørskifte i dag. Det er i hvert fall teorien! Du kan føle det dypere enn de fleste, og kanskje til og med bestemme at følelsene dine for en bestemt person var feilplassert. Men da er det bedre at du finner ut det nå!

GEMINI (22. mai – 21. juni)
Det er virkelig en tid for å spørre ikke hva andre kan gjøre for deg, men hva du kan gjøre for dem. Det er et lykkelig forhold i diagrammet ditt mellom arbeid og partnerskap, et som kan se at du gjør betydelige fremskritt mot et spesielt mål. På tide også!

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

KREFT (22. juni – 23. juli)
Du kan bli stadig mer opphisset i minst ett personlig forhold, om ikke flere. Det er verdt å minne deg på at dette er en topptid for meningsløse argumenter og at du derfor alltid bør tenke deg godt om. Ikke la andre ta turen – i hvert fall ikke hele tiden!

LEO (24. juli – 23. august)
Du kan ordne hjemme- og familiesaker denne morgenen og spare tid senere på dagen for enkle gleder. De eneste ansvarsområdene som ser ut til å stille ekstra krav til deg, er de som involverer barn eller yngre relasjoner generelt.

JOMFRU (24. august – 23. sept.)
Selv om det er spådd hell, er det opp til deg å hjelpe deg selv. Hvis du graver føttene i og motstår enhver mulighet til å utforske talentene og ferdighetene dine, vil du gå glipp av noe, uansett hva stjernene sier. Se på det store bildet og tenk på hvor du ønsker å være denne gangen neste år.

LIBRA (24. september – 23. okt.)< br />Det er en utmerket dag for å rense luften, ikke i noen spesielt dyp eller dyp forstand, men når det gjelder rutinemessig organisering og enkel drift av dine daglige anliggender. Hvis det skal underholdes, bør det beste stedet være hjemmet ditt, alt er likt.

SKORPIOEN (24. okt. – 22. nov.)
Det er fortsatt mye å si for å møte virkeligheten hjemme. Faktisk, i de neste to ukene vil i det minste til og med små og tilsynelatende trivielle hendelser bidra til en stor langsiktig forbedring av omstendighetene dine. Det er alle muligheter for at du snart vil motta positive nyheter, men fra en usannsynlig kilde.

SKYTTEN (23. nov. – 22. des.)
Månen justerer forsiktig sin posisjon i dag, forhåpentligvis oppklarer et langvarig mysterium. Kanskje til og med en tapt gjenstand vil returnere til sin rettmessige plass, ettersom disse tingene har en vane å gjøre! På en eller annen måte bør du finne den store vide verden som et marginalt enklere sted å håndtere.

STEINBOKK (23. desember – 20. januar)
Hvis du er i en spesielt travel fase, slik stjernene dine indikerer at du burde være, vil du nå innse at det ikke er noen vits i å presse på selv, men at andre mennesker må hentes inn for å hjelpe. Det er aldri for sent å be om hjelp – så ikke vær stolt.

VANNMANN (21. januar – 19. februar)
Det er en klar psykologisk prosess i din livet for øyeblikket. Du kan et øyeblikk miste selvtilliten din, eller møte tilsynelatende gigantiske materielle hindringer, men disse vanskelighetene motiverer deg til å streve enda hardere og oppnå enda større suksess.

FISKENE (20. feb. – 20. mars)
Etter å ha behandlet spørsmål som hvem som har ansvaret for hva, og hvilke rettigheter du har i forhold til kolleger og arbeidsgivere, kan du kaste deg ut i en nye profesjonelle eller verdslige ambisjoner. Du kan følge drømmene dine – mens du fortsatt har tid!

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste horoskopnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.