10 producten om uw wasruimte georganiseerd te houden

0
81
Baoyouni/Spacekeeper/ELTOW

Je wasruimte zou wel eens de meest Pinterest-waardige plek van je interieurdromen kunnen zijn … of een hete puinhoop. Deze producten voor de wasorganisatie helpen je om het meer op het eerste te laten lijken.

Of je nu het geluk hebt een hele wasruimte met veel ruimte te hebben, of je werkt met een kleine kast, is de kans groot dat uw wasruimte beter georganiseerd kan zijn. Een nette, ordelijke, schone wasruimte ziet er niet alleen mooi uit, maar het maakt het karwei ook een beetje makkelijker.

Precies weten waar al je was- en schoonmaakmiddelen zijn, is handig als je haast hebt en dat geldt ook voor specifieke plekken voor het afval en andere kleine accessoires. Om het allemaal te organiseren kost het in het begin alleen wat tijd en geld, maar uiteindelijk is het het allemaal waard.

Inhoudsopgave< p>

TJ.Mooree strijkplankhanger
Spacekeeper opbergwagen met drie niveaus
Romoon wassorteerwagen met vier zakken
Mkono Wall -Gemonteerde kleerhanger
AJA & Meer Prullenbak voor pluisjes
Opgeruimde beker Wasmiddel en wasverzachter Gadget
mDesign opberger voor wandmontage
Eltow wasbescherming
BaoYouni Tweelaags opbergrek
Seven Days Home Lost Sokken Bin

TJ.Mooree Strijkplankhanger< /h2>

TJ.Moree< /figuur>

Het opbergen van een grote strijkplank kan lastig zijn. Ze vouwen niet op en nemen ruimte in beslag, en het is eerlijk gezegd vervelend om ze te verplaatsen wanneer je er een nodig hebt. Deze TJ.Mooree Strijkplankhanger is handig omdat hij je strijkplank een echt “thuis:” aan de muur hangen in plaats van ergens tegenaan te leunen.

De plank bovenaan is ook geweldig voor het opbergen van je strijkijzer en andere kleine voorwerpen, of dat nu zeep is of iets meer decoratiefs, zoals verse bloemen . Bovendien ziet deze plank er niet alleen uit als een saaie oude plank. Het is schattig en voegt iets toe aan de ruimte.

TJ.Moree Strijkplankhanger

Tot slot, een plek om je strijkijzer te parkeren.

Amazon

$ 22.99
$24.99 Bespaar 8%

Spacekeeper Three-Tier Storage Cart

Spacekeeper

Deze Spacekeeper Three-Tier Slim Storage Cart is een geweldige aanvulling op zelfs een kleine wasruimte. Het is dun genoeg om tegen de muur te drukken of in een grote kast te worden geplaatst, en het staat op vier glijdende wielen waardoor het heel gemakkelijk te verplaatsen is als dat nodig is.

Ook de planken zijn verstelbaar: je kunt kiezen voor twee of drie planken, afhankelijk van waar je hem voor wilt gebruiken. Hierdoor heb je veel ruimte om al je was- en andere schoonmaakmiddelen op te bergen. En als je het ooit niet meer in je wasruimte wilt hebben, kun je het altijd voor iets anders gebruiken.

Spacekeeper 3-laags slanke opslagwagen

Opslagkarren zijn van onschatbare waarde voor wasruimtes.

Amazon

$ 18.67
$ 21.99 Bespaar 15%

Romoon Vier- Zak wasgoed sorteerwagen

Roomon

Als je alleen de was voor jezelf doet, heb je dit misschien niet nodig. Maar doe je de was voor meerdere mensen, dan is deze Romoon Wassorteerder een uitkomst. Persoonlijk weet ik dat ik constant op zoek ben naar ruimte om de tien ton wasgoed te sorteren die ik voor mezelf, mijn man en mijn peuter doe. Dit geeft je de ruimte om dat te doen en neemt niet veel ruimte in beslag tijdens het proces.

De tassen zijn uitneembaar en wasbaar, en ze hebben waterdichte voeringen die helpen, zelfs als het een beetje lastig is rommelig. De wielen maken het gemakkelijk om hem te verplaatsen als dat nodig is, zodat je hem door het hele huis kunt duwen om al het wasgoed in één keer te pakken als je dat wilt.

Romoon wasmand met 4 zakken

Deze kar maakt het gemakkelijk om wasgoed te sorteren en te verplaatsen.

Amazon

$ 39.99

Mkono Wall-Mounted kleerhanger

< figure style="width: 1920px" class="wp-caption alignnone">Mkono

Als je geen lijn hebt om kleding op te hangen, hang ze dan op kan een beetje onmogelijk voelen. Ik weet dat ik er persoonlijk geen heb, dus uiteindelijk doe ik altijd mijn kleren die niet in de droger kunnen, bovenop de droger, wat absoluut niet ideaal is.

Zoiets als deze Mkono wandgemonteerde kleerhanger is goed voor een kleine ruimte omdat hij niet veel ruimte in beslag neemt en eigenlijk maar een stuk van de muur nodig heeft. Het kan niet veel spullen bevatten, maar het kan handig zijn om indien nodig een paar dingen aan een hanger te hangen.

Mkono kleerhanger voor wandmontage

Deze hanger is een compromis tussen een klein haakje en een vol rek in je wasruimte.< /p> Amazon

$ 22.98
$ 25.99 Bespaar 12%

A.J.A. & Meer Lint Holder Bin

AJA

Heb je deze A.J.A. & Meer pluizenbak? Eerlijk gezegd Nee. U kunt overtollige pluisjes altijd in een vuilnisbak gooien. Maar het is zeker een handig ding om te hebben. Om te beginnen maakt het ruimtebesparende ontwerp het gemakkelijk te gebruiken: het is magnetisch en kan aan de zijkant van de wasmachine of droger worden bevestigd, dus het neemt geen vloeroppervlak in beslag en werkt zelfs in een kast (het kan ook aan de muur worden bevestigd).

Volgens de Amazon-pagina kun je pluis ook daadwerkelijk hergebruiken: het kan worden gebruikt als vuurstarter of je kunt er plantenbakken mee bekleden, of de natuurlijke vezels gebruiken voor mulch/compost. Door het lint toe te voegen aan zijn eigen prullenbak, in plaats van in een vuilnisbak, kun je deze dingen doen.

AJA + Meer prullenbak voor pluizen

Perfect voor het parkeren van je pluizen tot het tijd is voor een project.

Amazon

$ 19.99

Tidy Cup wasmiddel en wasverzachter Gadget

Amazon

Als iemand die regelmatig wasmiddel overal krijgt omdat die wasmiddelflessen met drukknop een echt vreselijk ontwerp hebben, waardeer ik deze Tidy Cup-gadgets erg. Ze klikken gemakkelijk op de wasmiddelfles en fungeren als een kleine bevestiging voor je wasmiddelbeker, en ze vangen gemorste en gedruppelde druppels op voordat ze op de grond of ergens anders terechtkomen.

Ik vind het geweldig dat ze gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken zijn, en ze houden de rommel een beetje binnen. Door de opnieuw ontworpen versie met de ribbels kan de beker ook over gemorst wasmiddel worden geplaatst, waardoor de beker ook schoner blijft.

Tidy Cup wasmiddel en wasverzachter Gadget

Deze eenvoudige klikbare bakjes zorgen ervoor dat het wasmiddel van de vloer blijft.

Amazon

$ 17.75
$ 19.99 U bespaart 11%

Mdesign Wall Mount Opslagorganizer

mDesign

Heeft u gewoon wat extra ruimte nodig voor was- en schoonmaakbenodigdheden? Als dat zo is, is zelfs maar een van deze mDesign-opbergers voor wandmontage nuttig. Ze kunnen eenvoudig aan de muur worden bevestigd om vloerruimte te besparen, en ze bieden wat ruimte voor kleinere flessen wasmiddel of andere reinigingsmiddelen.

Ze zijn super veelzijdig en kunnen worden gebruikt om eigenlijk alles vast te houden, dus als je het ooit niet meer in je wasruimte wilt hebben, kan het worden verplaatst. mDesign-producten zijn zo gemakkelijk schoon te maken als dat nodig is, en het heldere ontwerp maakt het eenvoudig om te zien wat u zoekt.

mDesign-wand- of zelfklevende kunststof mand voor opbergruimte voor thuis

Plaats uw meest gebruikte gereedschap waar u het kunt zien.

Plaats uw meest gebruikte gereedschap op een plek waar u het kunt zien.

Amazon

$ 22.99

Eltow Laundry Guard

ELTOW

Als je een voorlader wasmachine en droger set hebt, dan is deze ELTOW Laundry Guard een goede koop. Het is onvermijdelijk dat je iets bovenop je wasmachine of droger gaat stapelen, of dat nu opgevouwen kleding, vuile kleren of schoonmaak- en wasmiddelen is. Ik vind altijd kleding en andere dingen achter mijn machines omdat ze er gewoon gemakkelijk af vallen.

Deze beschermers houden alles bovenop en maken het moeilijker voor ze om eraf te glijden. Je kunt ze om de hele machine wikkelen zoals afgebeeld, of ze op beide machines gebruiken.

Eltow Wasbewaker

Deze kleine beschermer in hekstijl houdt de spullen die je op je wasmachine hebt gestapeld, op je wasmachine.

Amazon

$ 29.99

BaoYouni tweelaags opslagrek

BaoYouni

Dit BaoYouni opbergrek voor overwasmachines voegt direct meer opslagruimte toe zonder veel ruimte in beslag te nemen, wat perfect is voor kleinere ruimtes en mogelijk zelfs een kast. Het is maar een draadrek (die slanke opbergkast wordt er niet bij geleverd), maar de twee planken en de stang zijn erg handig.

Je kunt die planken gebruiken om wasmiddel op te bergen en schoonmakers, of vuilnisbakken van wat u nog meer nodig heeft in dat gebied. De stang is ook geweldig om kleding aan op te hangen om te drogen.

Baoyouni 2-laags wassen Opbergrek voor machines

Meer ruimte nodig boven de wasmachine? Probeer dit.

Amazon

$ 67.99

Seven Days Verloren Sokken Bin

< figure style="width: 1920px" class="wp-caption alignnone"> Zeven dagen

Dingen gaan op mysterieuze wijze verloren in de wasruimte, of dat nu sokken zijn die altijd kwijtraken of kleine accessoires die je in de zak van iemands vuile spijkerbroek vindt. Deze Seven Days Home Lost Socks Bin, die eenvoudig aan de muur kan worden bevestigd, geeft je ruimte om alles wat je vindt in zakken te stoppen en is ook een goede plek om willekeurige drijvende sokken op te plakken, zodat je ze later kunt pakken als je de bijpassende ingesteld.

Boerderijaccessoires Prullenbak voor verloren sokken

Of het nu gaat om verloren sokken of willekeurige zakspullen, deze kleine bakken zijn zo handig.

Amazon

$ 18.95