Zal de iPhone 14 Pro de inkeping weggooien voor een pilvormige uitsparing?

0
71
Ian Zelbo

< p>Het is het begin van een nieuw jaar, dus natuurlijk beginnen geruchten de ronde te doen over hoe de nieuwste iPhone eruit zou kunnen zien. En wat is de enige functie waar iedereen het meest nieuwsgierig naar zal zijn? De camera-inkeping … of in het geval van dit gerucht, het ontbreken daarvan.

Ja, dat klopt. Volgens een nieuwe mockup van Ian Zelbo (gebaseerd op de laatste geruchten), zou de iPhone 14 Pro de boel kunnen opschudden met een kleine pilvormige uitsparing en voorbij de grote gedateerde inkeping gaan. En eerlijk? Het ziet er geweldig uit. Het ontwerp is echt een tandje hoger! Ter vergelijking kun je hieronder zien hoe het eruit ziet naast de huidige iPhone 13:

De Face ID-camera's zullen waarschijnlijk onder het scherm van de smartphone bewegen, dus het enige dat in die pilvormige uitsparing zit, is de camera aan de voorkant. Hopelijk is Apple van plan om beter gebruik te maken van alle schermruimte die het zal vrijmaken met dit nieuwe ontwerp, zoals het tonen van meer meldingen en informatie bovenaan. Evenzo beweerde een andere bron onlangs 'in staat te zijn om te bevestigen'. een eenvoudig perforatorontwerp voor de iPhone 14 Pro-modellen.

Hoe dan ook, we kijken uit naar de bevestiging van dit prachtige ontwerp in dit jaar’ s nieuwe iPhone-model. De officiële release van de iPhone 14 zal waarschijnlijk ergens rond september zijn, dus houd ons in de gaten, want we houden je op de hoogte van de nieuwste iPhone 14-geruchten.

via iMore