Vännerna sörjer: ”Kände sig aldrig fel i Björns sällskap”

0
75

Vännerna sörjer den tidigare buddhistmunken och näringslivschefen Björn Natthiko Lindeblads död. Programledaren och vännen Anne Lundberg deltog på den avskedsfest som han anordnade i december. – Det är ju alltid tråkigt när någon som man tycker väldigt mycket om går bort (…) men jag tror att han fick avsluta sitt liv på det sätt som han ville i alla fall, säger hon till Aftonbladet TV. Podcastprofilen och vännen Alexander Pärleros kommer att minnas Natthiko som en varm och fin person. ”För mig var du den pappa jag aldrig hade”, skriver han på Instagram. Vännen Navid Modiri, som tidigare hade podcasten ”Björn & Navid” ihop med Natthiko, säger till GP att han kommer att minnas deras samtal. – Han var aldrig rädd för djup och allvar – men inte heller för trams. Du kände dig aldrig konstig eller fel i Björns sällskap, han dömde ingen. Natthiko Lindeblad, som var diagnosticerad med den obotliga nervsjukdomen ALS, blev 60 år gammal.