Horoskop i dag, 16. januar 2022: Jomfruen, Væren, Fiskene og andre tegn – sjekk astrologisk spådom

0
93

Horoskop i dag: Jomfruen, Kreft, Tvillingene og andre tegn – sjekk astrologisk spådom.

VÆREN (21. mars – 20. april)

Månen gir deg et forsprang. Nå er tiden inne for en personlig opprydding, å ta et brudd med fortidens mennesker og steder, for å forberede seg på en lys fremtid. Du kan nå begynne å se frem til neste måned med håp, optimisme og økt selvtillit. Vær mer oppmerksom på yngre relasjoner.

TYREN (21. april – 21. mai)

Det er en stadig mer krigersk stemning i luften, med folk rundt deg som er urovekkende villige til å blåse i toppen. Du bør unnslippe personlig uskadd, men må tillate partnere å gi uttrykk for følelsene sine. Problemet er at du kan ha en vanskelig jobb med å fastslå fakta. Ikke vær utålmodig: sannheten vil dukke opp i sin egen tid.

GEMINI (22. mai – 21. juni)

https://images. indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Sosiale forpliktelser vil sannsynligvis vise seg kostbare. Hva kan du ha gjort for å få så store utgifter? Alt som kan oppnås nå er skadebegrensning for å redde det du kan ut av et økonomisk rot. Merkur vil gjøre deg i stand til å holde kursen, men bare fordi det oppmuntrer deg til å se de virkelige fakta i situasjonen.

KREFT (22. juni – 23. juli)< /p>

Du burde virkelig presse på med profesjonelle aktiviteter hvis det er det som bekymrer deg for øyeblikket. Mange kreftsyke vil rote på vegne av en partner eller kjære som sikter på forfremmelse. Det kan hende du fortsatt møter motstand på grunn av en viktig personlig sak, men ikke la det plage deg.

Toppnyheter akkurat nå

Klikk her for mer

LEO (24. juli – 23. august)

Hvis du vet hva som er bra for deg, begynner du å planlegge en pause nå, enten det er en kort tur eller en langreise. Det er ingen grunn til å bekymre seg for alle de ekstra forpliktelsene her hjemme, da disse lett bør tas hånd om av andre ansvarlige personer – i hvert fall i teorien! I det store og hele er dette fortsatt en positiv periode med endring og vekst.

JOMFRU (24. august – 23. sept.)

På mange måter er det en mystisk uke. Noen kan oppmuntre deg til å ta en risiko, men du må advares om at dette ikke er den ideelle tiden å gamble. Hvis du bestemmer deg for å gå for en bli rik-fort-ordning, må du holde noe i reserve. Faktisk, hvis du planlegger for fremtiden nå, vil du takke deg selv for at du var så langsiktig.

LIBRA (24. september – 23. okt.)

Sosiale trender ser bedre og bedre ut, den eneste ulempen er at noen av dine villeste forhåpninger kan forbli uoppfylt. Vær realistisk fra starten, ellers kan noen svikte deg. Venus, kjærlighetens planet, har et godt romantisk og sosialt syn, og du kan snart møte en person som vil ha stor innvirkning på livet ditt.

SKORPIOEN (24. okt. – nov. . 22)

Dine to planetariske herskere, energiske Mars og sta Pluto, er fortsatt i et utfordrende forhold. Når de beveger seg, vil de være som den irreversible kraften som møter det faste objektet, så vær forberedt. Totalt sett er dette en tid for uavhengighet og for å slå ut på en ny kurs. Likevel, hvis du trenger mer frihet, må du tilby det samme til partnere.

SAGITTARIUS (23. nov. – 22. desember)

I det store og hele er planetene veldig godt posisjonert. Det eneste advarselsordet er å unngå komplotter og konspirasjoner, og hvis du føler deg bitter eller harm, ikke rette ditt sinne mot feil mål. En generelt eventyrlysten luft passer deg ned til bakken, og jeg kan se at du tar initiativet over hele linja.

STEINBOKK (23. desember – 20. jan.)

Alt skal gå etter planen, bare så lenge du får med deg familieforhold og hjemlige anliggender rekkefølge. Dette er grunnen til at du bør gjøre alt som står i din makt for å komme til tidlig avtale med pårørende. Rask handling nå vil garantere din fremtidige sikkerhet, i det minste på kort sikt.

< /p>

VANNMANN (21. jan. – 19. februar)

Nå kan du begynne å presse videre med et veldig privat mål, et som ser ut til å ha romantiske overtoner. Reise er veldig sterkt forankret i solhoroskopet ditt, og oppmuntrer deg til å ta en kort pause. Det er mer sannsynlig at du går et sted i nærheten enn langt unna. Lag endelige planer snart.

FISTER (20. februar – 20. mars)

Du burde nå føle deg mye mer velstående, kanskje på grunn av en nylig uventet vindfall eller muligens bare fordi du er mer optimistisk med tanke på fremtiden. Dine romantiske stjerner favoriserer diskresjon. Forretningsplanene dine skal implementeres, selv om du kanskje må bruke litt nå for å få mer tilbake neste måned.

📣 Indian Express er nå på Telegram . Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste horoskopnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd