Garmin's Fenix ​​7X Smartwatch krijgt tot 578 uur batterijduur

0
82
Garmin

Garmin heeft aangekondigd dat het zijn lijn van smartwatches vernieuwt, waaronder een nieuw vlaggenschip Fenix ​​7X die dankzij de kracht van de zon tot 578 uur batterijduur krijgt op een enkele lading. Er zijn ook veel andere modellen, waaronder een robuuste optie, de Epix.

The Best Smartwatches van 2022 Best Smartwatch Overall Apple Watch Series 7 Amazon

$ 339,00
$ 399,00 Bespaar 15%

Beste budget-smartwatch Amazfit GTS 2 Mini Amazon

$ 91,34
$ 99.99 Bespaar 9%

Beste fitnesstracker Garmin Venu 2 Amazon

$ 399.99
& nbsp;

Beste smartwatch voor batterijduur Fitbit Versa 3 Amazon

$ 221,40
& nbsp;

Beste smartwatch voor kinderen TickTalk 4 Amazon

$ 199.99
& nbsp;

Beste Android-smartwatch Samsung Galaxy Watch 4 Amazon

$ 209.99
$ 249,99 Bespaar 16%

Beste Apple Smartwatch Apple Watch Series 7 Amazon

$ 339,00
$ 399,00 Bespaar 15%

Er zijn drie modellen van Fenix ​​smartwatches. Je kunt de 42 mm Fenix ​​7S, de 47 mm Fenix ​​7 en de enorme 51 mm Fenix ​​7X krijgen met een zeer indrukwekkende batterijduur. De vernieuwde Epix-smartwatch heeft ook een duurzamer 1,3-inch OLED-scherm dat altijd aanstaat.

De levensduur van de batterij is zeker waar de Garmin smartwatches opvallen, aangezien de Fenix ​​7-modellen worden geleverd met optioneel opladen op zonne-energie. De kleine Fenix ​​7S haalt tot 90 uur en 162 uur op zonne-energie. De middelgrote Fenix ​​7 krijgt 136 uur, tot 289 uur met zonne-energie. Ten slotte krijgt het grootste Fenix ​​7X-model een absurde batterijduur van 213 uur of 578 uur met zonne-energie.

Het is duidelijk dat de werkelijke levensduur van de batterij kan variëren, afhankelijk van hoe je het horloge gebruikt, hoeveel zon het heeft’ waaraan wordt blootgesteld, enzovoort.

GERELATEERD Hoe u de nauwkeurigheid van GPS-tracking in uw workout-apps kunt verbeteren

Voor GPS-tracking hebben de Fenix ​​7-smartwatches het L5-frequentiebereik, dat verbeterde tracking biedt in vergelijking met de andere bereiken.

Advertentie

Enkele andere kenmerken van de Fenix ​​7-horloges zijn een handsfree LED-zaklamp met rode of witte lichten, een realtime uithoudingsvermogen-tool, een nieuwe functie genaamd Up Ahead, die u de locatie van hulpposten, hoogteverschillen, water en andere interessante punten tijdens uw wandeling vertelt.

Voor de Epix krijg je het 1,3-inch altijd-aan OLED-scherm, een batterijduur van maximaal 16 dagen (zes dagen met de altijd ingeschakelde OLED ingeschakeld) en meer. Er is geen opladen via zonne-energie met de Epix, dus u moet beslissen of het altijd-aan-scherm meer waard is dan de oplaadfunctie op zonne-energie.

De Fenix ​​7-horloges kunnen behoorlijk prijzig worden, afhankelijk van de maat en materialen. Het kleinste, goedkoopste model begint bij $ 699,99. De Fenix ​​7X gaat omhoog tot $ 999,99, dus dit zijn niet de smartwatches voor prijsbewuste kopers. De Epix is ​​ook duur, vanaf $ 899,99.

GERELATEERD: Wat is OLED?

LEES VOLGENDE

  • › Hoe u meer Ethernet-poorten aan uw router kunt toevoegen
  • › 6 tips om Microsoft Excel-diagrammen te maken die opvallen
  • › Wat doet “BB” Gemiddeld, en hoe gebruik ik het?
  • › Hoe u de oplaadpoort van uw iPhone schoonmaakt
  • › Nee, iPhones zijn niet duurder dan Android-telefoons
  • › Stop met het afsluiten van uw Windows-pc