Far til avdød hærpilot skriver til president Kovind angående opplæringskrav

0
73

Joshi ba presidenten om å fastsette ansvarlighet for døden til sønnen og den andre piloten. (File/Twitter/@rashtrapatibhvn)

Faren til en militærflypilot som døde i en krasj i Jammu og Kashmir i fjor har skrevet til president Ram Nath Kovind og bedt ham om å gjøre det obligatorisk for alle hærpiloter å gå under vann overlevelsestrening og å utstyre dem med viktige livreddende utstyr.

Harish Chander Joshi’s sønn kaptein Jayant Joshi fra 254 Squadron of Army Aviation hadde dødd i en fatal krasj av helikopteret hans over Ranjit Sagar Dam i Jammu og Kashmir 3. august 2021 mens han var på oppdrag.

En pilot fra Rudra Weapon System Integrated (WSI) angrepshelikopter fra Army Aviation, Jayant Joshi, sammen med oberstløytnant AS Batth, en testpilot og en luftfartsinstruktør, øvde på målanskaffelse og utplassering av integrerte våpen på den 200 kvadratkilometer store demningen da krasjet fant sted.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png Toppnyheter akkurat nå