De nieuwste muis van Logitech wordt kleurrijk en biedt een linkshandige optie

0
71
Logitech

Als u uw muis al een paar jaar niet hebt bijgewerkt, is Logitech's nieuwste betaalbare optie, de Signature M650, er een die uw overweging waard is. Het heeft niet alleen een goede variëteit aan kleuren en functies, het is ook de helft van de prijs van Logitech's MX-serie muis voor slechts $ 40.

De M650 is verkrijgbaar in twee maten& #8212;een van 4,13 inch en een andere van 4,53 inch—en in zowel rechts- als linkshandige modellen om ervoor te zorgen dat elke gebruiker een comfortabele gebruikerservaring kan hebben. Het is ook verkrijgbaar in vier kleuren, voor een nog persoonlijker gevoel: grafiet, zwart, klassiek blauw en klassiek rood.

U kunt ook slimmer scrollen met de muis, omdat deze draadloos is en u regel-voor-regel nauwkeurig scrollen en Lenovo's geweldige SmartWheel voor ultrasnel scrollen wanneer u dat nodig heeft meest. Het is ook ontworpen om stiller te zijn dan de gemiddelde muis, met 90% minder klikgeluid (goed voor als je stiekem moet klikken, veronderstellen we).

Fysiek heeft het een voorgevormde vorm, een zacht duimgebied en rubberen zijgrepen voor een goede grip. Het heeft ook programmeerbare zijknoppen die u via Logitech Options+ (op zowel Mac als Windows) kunt aanpassen met uw favoriete snelkoppelingen. En natuurlijk kan de M650 indien nodig verbinding maken via Bluetooth LE of de Logi Bolt USB-ontvanger. We zijn er ook dol op dat er maar één AA-batterij nodig is en dat deze tot twee jaar per batterij meegaat.

De Logitech Signature M650 is de comfortabele, stijlvolle en betaalbare muis-upgrade die je thuiskantoor nodig heeft. Bovendien kun je met al zijn ontwerp- en kleuropties er een krijgen voor iedereen in je gezin!

Logitech Signature M650 L draadloze muis van volledige grootte – voor grote handen, batterij van 2 jaar, stille klikken, aanpasbare zijknoppen, Bluetooth, compatibiliteit met meerdere apparaten – zwart

Amazon

$ 39.99