La oss snakke stressfrie eksamener: statsminister Narendra Modi på “Pariksha Pe Charcha”

0
131

PM Narendra Modi (filbilde)

Statsminister Narendra Modi oppfordret lørdag elever, foreldre og lærere til å melde seg på årets ‘Pariksha Pe Charcha’, en årlig begivenhet der han samhandler med studentbrorskapet om måter å takle eksamensstress på.

“Eksamener nærmer seg, og det samme er ‘Pariksha Pe Charcha 2022’. La oss snakke stressfrie eksamener og igjen støtte våre modige #eksamenkrigere, deres foreldre og lærere. Jeg oppfordrer dere alle til å registrere dere for årets #PPC2022,” tvitret Modi.

I en annen tweet sa statsministeren at den årlige begivenheten er en læringsopplevelse for ham ettersom han får kontakt med ungdommene og forstår deres utfordringer og ambisjoner bedre. “Det gir også muligheten til å oppdage de nye trendene i utdanningsverdenen,” tvitret han.

Den første utgaven av programmet ble holdt på Talkatora Stadium 16. februar 2018. I 2021, på grunn av til Covid gikk programmet over til nettmodus, noe som også vil være tilfelle i år.

For å velge ut elever mellom klassene 9-12 som kan delta i arrangementet, arrangeres det en nettbasert kreativ skrivekonkurranse. Det er invitert påmeldinger om temaene eksamensstresshåndteringsstrategier under Covid-19, azadi ka amrit mahotsav, selvhjulpen skole for selvhjulpen India, rent India, digitalt samarbeid i klasserom og miljøvern.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste India-nyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© The Indian Express (P ) Ltd