iPhone-herinneringen beter organiseren met opvouwbare headers

0
148

Herinneringen is een van de handigste apps op je iPhone (en Mac) . Een bijzonder handige functie is de mogelijkheid om herinneringen te nesten onder samenvouwbare kopteksten, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om door lange lijsten te navigeren en meerdere items af te vinken.

Inklapbare kopteksten gebruiken in Herinneringen

Er zijn een paar manieren om samenvouwbare kopteksten te gebruiken in Herinneringen op een iPhone. Het gemakkelijkst is om de koptekst te typen die u wilt gebruiken, bijvoorbeeld “Frozen” typ dan iets dat onder die kop hoort, bijvoorbeeld “Erwten”.

Vanaf hier kun je naar rechts vegen op “Erwten” en tik op “Inspringen” om het item hierboven in de subkop te veranderen (je kunt ook lang vegen als je wilt):

Om uit te springen (en de kop te verwijderen), veeg je opnieuw en kies je “Buitenstaand” in plaats van. Terwijl u items blijft toevoegen, verschijnen ze onder de “Frozen” subkop totdat u op “Nieuwe herinnering” in de rechterbenedenhoek van het scherm.

De andere manier om dit te doen (misschien met een lijst die je al hebt gemaakt) is door een item naar een ander item te slepen om het te nesten:

Advertentie

Je kunt volgende items toevoegen door ze onder de subkop neer te zetten, maar zorg ervoor dat je ze uitlijnt zodat ze inspringen wanneer je loslaat:

Nadat u uw lijst hebt georganiseerd, kunt u op de pijl in de subkop tikken om de sectie samen te vouwen of uit te vouwen, wat het navigeren gemakkelijker maakt als uw lijst lang is. Je kunt ook op het selectievakje naast de subkop tikken om alle items van je lijst in één keer aan te vinken.

Je kunt deze functie gebruiken om items die voorheen mogelijk op afzonderlijke lijsten stonden, beter te ordenen. U wilt bijvoorbeeld uw boodschappenlijstjes per winkel ordenen of verschillende secties maken voor handbagage en ingecheckte bagage bij het plannen van een reis.

GERELATEERD: 3 manieren boodschappenlijstjes gebruiken om impulsaankopen te verminderen

Werkt ook op Mac (en is beter)

Herinneringen is een handige iPhone-app, maar synchroniseert ook via iCloud met macOS. Het gebruik van deze functie op een Mac is over het algemeen prettiger, omdat je sneltoetsen kunt gebruiken om items in en uit te laten springen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over slepen of vegen (hoewel deze ook werken).

Om dit te doen, typt u een item in uw lijst en gebruikt u Command+] (rechts vierkant haakje) om het in te laten springen, of Command+[ (links vierkant haakje) om uit te laten springen. Net als op een iPhone, verandert alles wat u inspringt het item direct erboven in een subkop.

Als je een lange lijst hebt die je wilt ordenen, is het een stuk eenvoudiger om de subkoppen te maken die je nodig hebt, ze op hun plaats te slepen en dan begin met het inspringen van items. Je kunt slepen zoals je doet op een iPhone met je muis of trackpad.

GERELATEERD: 35+ Mac-sneltoetsen voor tekstbewerking op het toetsenbord om typen te versnellen

Herinneringen zijn gratis en handig

Apple's Reminders-app is steeds sterker geworden in verschillende iteraties van iOS en macOS (en op tablets, iPadOS). Er zijn verschillende manieren om snel een herinnering op uw iPhone te maken die automatisch synchroniseert met andere platforms en het platform is volledig gratis te gebruiken.

U kunt terugkerende herinneringen maken, lijsten delen en items toewijzen en toegang krijgen tot uw lijsten vanaf elk apparaat (net zoals je kunt met Apple Notes) via iCloud.com.

GERELATEERD: Hoe u terugkerende herinneringen instelt op iPhone en iPad< /p> LEES VOLGENDE

  • › Hoe u meer Ethernet-poorten aan uw router kunt toevoegen
  • › Wat doet “BB” Gemiddeld, en hoe gebruik ik het?
  • › Herinnering aan VRML: The Metaverse of 1995
  • › 6 tips om Microsoft Excel-diagrammen te maken die opvallen
  • › Niets nuttigs komt van hersenloos scrollen
  • › De oplaadpoort van uw iPhone schoonmaken