12 beste treningsnettsteder for nøyaktige helseråd

0
80

Det er ikke lett å komme i form. Det krever mye forskning, tid og langsiktig engasjement. Hvis du har søkt etter treningsnettsteder for å få nøyaktige helseråd, så vet du at det er mye feilinformasjon der ute.

Denne feilinformasjonen er fordi så mange selskaper på nettet prøver å selge helseproduktene sine. , og ikke alle er garantert basert på god vitenskap.

Innholdsfortegnelse

  Enten du ønsker å spise bedre, ser du etter bedre måter å gå ned i vekt på, eller bare hvordan leve et sunnere liv, følgende er de beste treningsnettstedene du kan stole på for nøyaktig informasjon.

  Beste slanke- og ernæringsnettsteder

  Ikke stol på helsen og kondisjonen din til dårlige råd fra folk på sosiale medier eller nettsteder som ikke er støttet av vitenskap. Følgende treningsnettsteder vil gi deg nøyaktig og dokumentert informasjon som du kan stole på.

  1. Academy of Nutrition and Dietetics

  Eatright.org er et nettsted utgitt av The Academy of Nutrition and Dietetics. Dette akademiet ble først grunnlagt i Cleveland, Ohio i 1917 og representerer over 112 000 ernæringseksperter over hele verden.

  Kostholdsinformasjonen du finner der kan du stole på fordi akademiets medlemmer er profesjonelle i hele ernæringsindustrien, inkludert eksperter på sykdomsforebygging og velvære. Akademiet avgir til og med vitnesbyrd ved regjeringshøringer som omhandler folkehelse.

  Den eneste ulempen med denne organisasjonen er at de mottar finansiering fra næringsmiddelindustrien, inkludert fra National Cattlemen’s Beef Association og Egg Nutrition Center. Så når det kommer til artikler som markedsfører spiseprodukter som disse, ta det med en klype salt.

  Toppfunksjoner:

  • Inkluderer nettstedsdeler om mat, helse og trening
  • Bidrag fra godkjente helse- og medisinske eksperter
  • Markedsfører ikke noen spesifikk diettplan, kun sunne matvalg
  • Inkluderer en seksjon med sunne oppskrifter

  2. Nutrition.gov

  USDA tilbyr sitt eget ernæringsnettsted kalt Nutrition.gov. Denne nettsiden tilbyr verdifull vitenskapsbasert informasjon om ernæring som du kan stole på. Dette inkluderer næringsdatabaser fra USDA, artikler om mat og kosthold, råd om forebygging av sykdommer og sykdommer, og til og med sesongbaserte oppskrifter.

  Toppfunksjoner:

  • Offentlig drevet og finansiert, så motivasjonen er å tjene publikum
  • Ekspertspørsmål og en seksjon som hjelper til med å oppklare feilinformasjon og forvirring
  • Referanser til andre offentlige ressurser for mer informasjon
  • li>
  • En hel seksjon viet til sunne oppskrifter

  3. Harvard: Ernæringskilden

  Et av de beste stedene for å sikre at ernæringsinformasjonen du får er evidensbasert, er fra en akademisk institusjon. Dette er nøyaktig hva du får på The Nutrition Source, utgitt av School of Public Health ved Harvard. For eksempel, i sin liste over sunne proteinkilder, har The Nutrition Source oppført fisk, fjærfe, bønner og nøtter – ikke biff. Dette er et tegn på at store industrier ikke påvirker ressursen.

  Toppfunksjoner:

  • Inkluderer en nedlastbar PDF-fil for Healthy Living Guide som du kan ha med deg uansett hvor du går
  • Gir makroseksjoner (karbohydrater, proteiner, fett) for å hjelpe deg med å ta mer utdannede matvalg
  • Inneholder en omfattende oppskrifter

  4. Senter for ernæringsstudier

  Center for Nutrition Studies er et nettsted laget av Dr. Colin Campbell. Dr. Campbell er en kjendis blant veganersamfunnet og er omtalt i mange plantebaserte dokumentarer. Hans berømmelse kommer fra hans banebrytende forskningsprosjekt, The China Study, som viste at animalske proteiner kan representere en av de viktigste risikofaktorene for store sykdommer som kreft og diabetes.

  Toppfunksjoner:

  • Inkluderer en veiledningsseksjon med hurtigreferanseinformasjon om spesifikke matvarer du bør spise for optimal helse
  • Omfattende plantebaserte oppskrifter
  • Artikler om store emner som sykdom, vekttap og miljø
  • Inkluderer et minikurs om hvordan du spiser et plantebasert kosthold

  Beste trenings- og treningsnettsteder< /h2>

  Hvordan vet du de beste måtene å miste mer fett uten å miste muskler? Er det bedre å løfte vekter eller trene cardio? Bør du telle kalorier? Dette er svært vanskelige spørsmål å finne nøyaktige svar på på sosiale medier eller mange nettsteder. 

  Dessverre er det flere som prøver å selge bøker eller tjenester i stedet for å gi vitenskapsbasert informasjon om trening. Følgende nettsteder kan hjelpe.

  5. Treningsresept på Internett (ExRx)

  ExRx ble grunnlagt i 1999 og fungerer i dag som en ressurs for verdifull, pålitelig informasjon for helse- og treningseksperter, inkludert sportstrenere og treningsentusiaster. ExRx står for Exercise Prescription. Det er en ressurs som foreskriver øvelser for spesifikke formål som psykologi, kondisjonering, vekttap og mer.

  Toppfunksjoner:

  • Over 1900 øvelser tilgjengelig i dette omfattende treningsbiblioteket
  • Treningsvurderingskalkulatorer og treningsmaler
  • Et stort bibliotek med godt undersøkte treningsartikler

  6. Veldig god passform

  VeryWell Fit ser bare ut som en vanlig treningsblogg, men påliteligheten går mye dypere enn det. Forfatterne og redaktørene der er alle eksperter, inkludert kostholdseksperter, ernæringsfysiologer, personlige trenere, til og med leger. Biblioteket med artikler utgjør totalt over 6000. Du vil lære viktig informasjon om trening, sunt kosthold og tips og triks for å gå ned i vekt.

  Toppfunksjoner:

  • Artikkelemner dekker fitness, sunt kosthold og vekttap< /li>
  • Verktøyseksjon med kalkulatorer for kalorier, BMI og mer
  • Inkluderer en vurderingstavle med kostholdseksperter, personlige trenere og til og med yogainstruktører

  7. Livestrong

  Livestrong.com er et velkjent treningsnettsted. Redaksjonen omfatter et bredt spekter av ekspertise, inkludert journalister og dataanalytikere som utfører passende research for artikkelens innhold. Du kan stole på at trenings- og kostholdsrådene og tipsene vil være forankret i solid forskning.

  Toppfunksjoner:

  • Et solid bibliotek med informativ artikler om ernæring, kondisjon og vekttap
  • Treningsutfordringer og 20-minutters treningsplaner for å komme raskt i gang
  • En Lev Vel-seksjon med fokus på å fremme sunn livsstil og unngå sykdom
  • Et nyhetsbrev der du kan få trenings- og helsetips i e-postinnboksen din

  8. Bodybuilding.com

  Bodybuilding.com er det fremste nettstedet som brukes av kroppsbyggingsentusiaster over hele verden. Den tilbyr treningsråd sentrert rundt vektløfting og muskelbygging. Du finner artikler, treningsprogrammer og et komplett fellesskap av andre kroppsbyggere som jobber for å oppnå samme type fremgang og gevinster som du er.

  Toppfunksjoner:

  • En enorm samling av artikler sentrert rundt å oppnå optimal muskelvekst
  • Treningsprogrammer skreddersydd for ting som å gå ned i vekt, få styrke eller til og med konkurrere i vektløftingskonkurranser
  • En fellesskapsdel ​​med videoer, forum, og sosiale mediegrupper du kan bli med i

  Beste nettsteder for medisinsk helse

  Når du har merkelige symptomer, kan det være skummelt. Tilgang til pålitelig helseinformasjon kan imidlertid sette deg i ro og hjelpe deg med å forstå de potensielle årsakene. Følgende nettsteder er noen av de beste medisinske helseressursene som er tilgjengelige på nettet.

  9. Mayo Clinic

  Du vet kanskje at Mayo Clinic er et stort medisinsk senter, men klinikken tilbyr også et omfattende nettsted fylt med verdifull helseinformasjon som dekker sykdomsforebygging, symptomforskning og hvordan leve en sunn livsstil.

  Det meste av informasjonen du vil være interessert i finner du under rullegardinmenyen Helseinformasjon i nettsidemenyen. Der kan du lære om sykdommer, sykdomssymptomer, medisiner og tips om å leve en sunn livsstil.

  Toppfunksjoner: 

  • Søk etter sykdommer eller tilstander med den første bokstaven i navnet
  • Undersøk enhver test eller prosedyre legen din kan ha bestilt
  • Krysssjekk symptomer med potensielle årsaker
  • Slå opp helseinformasjon etter livsstadier som spedbarn, tenåringer eller aldring

  10. WebMD

  WebMD er en av de mest kjente medisinske ressurssidene på nettet, med god grunn. Innholdet på WebMD er ulikt de fleste andre helserelaterte nettsteder. Mange av innholdsbidragsyterne på nettstedet er en del av det medisinske fellesskapet og sertifiserte medisinske eksperter. Nettstedet har også en medisinsk redaksjon for å sikre at alt innhold er nøyaktig og basert på vitenskap.

  Toppfunksjoner:

  • En AZ-katalog for hver medisinsk tilstand du kanskje vil undersøke
  • Et symptomkontrollverktøy som lar deg undersøke potensielle sykdommer relatert til symptomene dine
  • En samling innhold om medisiner og kosttilskudd for å hjelpe deg å forstå fordelene og bivirkninger
  • En Living Healthy-seksjon med vekttap, kondisjon og trening, og til og med en samling sunne oppskrifter

  11. MedlinePlus

  U.S. National Library of Medicine tilbyr publikum en viktig medisinsk ressurs kalt MedlinePlus. Det fremstår som verdens mest omfattende medisinske bibliotek, og all informasjon og ressurser er gratis.

  Toppfunksjoner:

  • Undersøk medisinske tester legen din kan ha bestilt for deg
  • Finn ut om alle medisiner du har blitt foreskrevet
  • Få tilgang til det medisinske leksikonet for et bredt spekter av medisinsk informasjon
  • Se delen for sunne oppskrifter for et bibliotek med sunne oppskrifter for å forbedre helsen din

  12. Psykologi i dag

  Helse handler ikke bare om fysisk helse. Du må også fokusere på din mentale helse, og Psychology Today kan hjelpe. Mye av innholdet på denne nettsiden er skrevet av erfarne psykologer og rådgivere som arbeider med psykiske problemer.

  Toppfunksjoner:

  • Bruk søkefunksjonen for å finne en terapeut nær deg
  • Søk etter hjelp ved å bruke menyen for å søke etter spesifikke psykiske tilstander
  • Bruk diagnosen Ordbok for å finne mer informasjon om din egen spesifikke diagnose
  • Bla gjennom tusenvis av artikler som dekker en rekke viktige psykiske helseproblemer som er viktigst for deg

  Fitness- og helseråd

  h2>

  Ikke stol på helsen din til et hvilket som helst nettsted. “Eksperter” på sosiale medier er vanligvis ikke eksperter i det hele tatt. Bruk i stedet de beste helse- og treningsnettstedene i denne artikkelen for å få tilgang til nøyaktige og evidensbaserte fakta om trenings- og helseproblemene du er mest interessert i. Ved å fokusere på nettsteder som drives av eksperter, kan du være sikker på at du får nøyaktig informasjon, og ikke bli feilinformert.