Vergemakkelijk een ochtendworkoutroutine met deze tips

0
84
TORWAISTUDIO/Shutterstock

Of je schema nu is veranderd of dat je het gewoon beu bent om nooit in je training te passen, veel mensen merken dat ze 's ochtends moeten sporten. Als je van nature geen vroege vogel bent, kan de overstap moeilijk zijn. Deze tips zouden het echter een beetje makkelijker moeten maken.

Veel mensen vinden het heerlijk om op te staan ​​met de zon en wakker te worden met een energieke workout. Als je echter geen fan bent van ochtenden, klinkt dit misschien verschrikkelijk. Als je echter alleen 's ochtends moet sporten, kunnen de onderstaande tips je helpen om aan een nieuwe routine te wennen.

Wie weet? Misschien wordt u zelfs een vroege vogel voor het leven! (OK, waarschijnlijk niet.)

Inhoudsopgave

Slaap prioriteit geven
Begin langzaam
Slaap in je trainingskleding
Maak een ontbijtplan
Neem een ​​snack voor het slapengaan
Schakel 's ochtends als eerste het licht aan
Als al het andere faalt, pak dan Sommige cafeïne

Slaap prioriteit geven

Als het gaat om ochtendtrainingen, is het niet zo erg vroeg opstaan, maar vroeg opstaan ​​nadat je maar vier of vijf uur slaap hebt gehad.

Als we niet genoeg slapen, betaalt ons lichaam de prijs. Van humeurigheid en gewichtstoename tot een hoger risico op hartaandoeningen, onvoldoende slaap kan ernstige bijwerkingen hebben.

GERELATEERDDe tweede Netflix en Headspace Collab richten zich op slaap

Het eerste wat je moet doen nadat je hebt besloten eerder op te staan, is eerder naar bed gaan. Die eerdere wekker zal lang niet zo erg zijn als je goed uitgerust bent.

Als je moeite hebt om in slaap te vallen, probeer dan een van deze tactieken om meer te krijgen Z’s.

Start langzaam

< img src="http://www.lifesavvy.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" />Philips

Hoewel in het diepe springen voor sommige dingen goed kan werken, is het veranderen van je slaappatroon er meestal niet een van. Een langzame overgang naar een eerdere start is misschien beter te overzien.

Begin door je wekker 30 minuten eerder dan normaal in te stellen en 30 minuten voor je normale bedtijd naar bed te gaan. Nadat je eraan gewend bent geraakt, blijf je de tijden aanpassen totdat je een volledige training kunt krijgen zonder je gestrest te voelen voor het werk.

Als je wat extra hulp nodig hebt bij het resetten van je interne klok, kan de Philips SmartSleep-klok helpen. Het simuleert zonsopgang en zonsondergang, zodat u op een natuurlijkere, minder schokkende manier wakker kunt worden (en in slaap kunt vallen) dan met een gewone wekker.

Philips SmartSleep-klok

Amazon

$ 99.99

Slapen in Uw Kleren van de Training

We zijn het er waarschijnlijk allemaal over eens dat het niet leuk is om je mooie, warme pyjama uit te trekken en 's ochtends een koud paar strakke kleren aan te trekken.

Dus waarom zou u deze onaangename stap niet helemaal overslaan en gewoon trainingskleding naar bed dragen? Het kan wat kostbare extra tijd vrijmaken in je ochtendroutine. Het geeft je ook een excuus minder om de sportschool of je training over te slaan.

Als slapen in je huidige trainingskleding ongeveer net zo comfortabel klinkt als slapen op de oude futon in de kelder, kun je altijd investeren in wat nieuwe, comfortabelere trainingsuitrusting.

Maak een ontbijtplan

LarsZ/Shutterstock

Sommige mensen hebben een maaltijd nodig voordat ze gaan sporten en anderen niet. Als je erachter komt waar je je het beste bij voelt voordat je naar de sportschool gaat, kan dat je dag aanzienlijk verbeteren.

Als je een maaltijd nodig hebt voor je training, probeer dan eens enkele van deze gezonde recepten die je in minder dan 10 minuten kunt maken. Als je 's ochtends geen voedsel in je systeem aankunt, pak dan een smoothie voor een energieboost om je door elke laatste rep of mijl te duwen.

Het kan ook helpen om je maaltijden voor de hele week in het weekend klaar te maken en in te vriezen, zodat je 's ochtends gewoon iets kunt pakken en weg kunt gaan.

Heb een Snack voor het slapengaan

GERELATEERD10 snacks die je kunt bereiden Zondag en eet de hele week gezond

Als je geen ontbijtmens bent, eet dan een voedzame snack voor het slapengaan. Sommige mensen geven de voorkeur aan iets met veel koolhydraten, zoals ontbijtgranen of een banaan, terwijl anderen van smoothies of groene poederdranken houden.

Je zult je 's ochtends veel energieker voelen omdat je nog steeds wat brandstof over van je snack om je op weg te helpen.

Deze snacks zijn ideaal omdat ze gezond zijn en ook van tevoren kunnen worden klaargemaakt, dus je kunt er gewoon een pakken op weg naar bed .

Schakel 's ochtends het licht aan

Als je alleen slaapt of later opstaat dan je partner, doe dan een lamp aan zodra de wekker gaat. De helderheid zal je lichaam wakker maken en het gemakkelijker maken om aan de slag te gaan.

Beter nog, open de gordijnen en laat wat natuurlijk zonlicht de kamer vullen. Natuurlijk licht vertelt je lichaam dat het tijd is om wakker te worden, en het zal je ook helpen om 's nachts beter te slapen. Als het donker is als je opstaat, kun je ook altijd een straal helder licht krijgen met een therapielamp!

Als al het andere faalt , pak wat cafeïne

IVASHstudio/Shutterstock

Sommige mensen zijn van nature energiek in de ochtend en anderen niet. Als je het moeilijk hebt, drink dan wat koffie of een pre-workout supplement zodra je opstaat. Tegen de tijd dat je de sportschool bereikt, zul je echt enthousiast zijn over je training.

< strong class='relatedtext'>GERELATEERDDe beste Cold Brew-koffiezetapparaten Houd er rekening mee dat de FDA volwassenen aanbeveelt om niet meer dan 400 milligram cafeïne per dag (ongeveer vier kopjes) te drinken om nadelige bijwerkingen te voorkomen. Sommige pre-workoutsupplementen bevatten die hoeveelheid in een enkele portie, dus zorg ervoor dat u het etiket controleert voordat u deze aan uw dieet toevoegt.

Optimum Nutrition's Gold Standard Pre-Workout-supplement is een goede optie, omdat het slechts 175 milligram cafeïne bevat en in verschillende smaken verkrijgbaar is.

Optimum Nutrition Gold Standard Pre-Workout Supplement

Amazon

$ 23.99
$ 28.99 Bespaar 17%