Jabra's Elite 4-oordopjes worden geleverd met de functies waar u om vroeg

0
83
Jabra

We zijn grote fans van de echte draadloze oordopjes van Jabra en zijn verheugd te horen dat het nieuwste paar van het bedrijf, de Elite 4, nu beschikbaar is voor verzending in de Verenigde Staten. Ze zijn ontworpen met atleten in het achterhoofd en hebben zelfs een betere waterbestendigheid en andere geweldige eigenschappen.

Het is moeilijk om over het feit heen te kijken dat deze toppen $ 40 meer kosten dan hun voorgangers, de Elite 3. Jabra heeft echter veel geweldige functies ingepakt die de prijsstijging rechtvaardigen – met name actieve ruisonderdrukking (yay!), Google Fast Pair en een verhoogde waterbestendigheidsclassificatie. De Fast Pair-functie is alleen beschikbaar voor Android

GERELATEERDJabra Elite 3 Review: ronduit indrukwekkend voor minder dan $ 100

Bovendien heeft het bedrijf dit keer het ontwerp van de Elite-oordopjes verfijnd, met een algehele lichtere constructie, verbeterde in- oorvormfactor en een indrukwekkende IP57-classificatie (een prijzenswaardige verbetering ten opzichte van de matige IP55-classificatie van de Elite 3). Deze aanpassingen maken het een beetje gemakkelijker om je comfortabel te voelen bij het gebruik ervan tijdens zwaardere en intensievere trainingen.

Veel van de functies waar we van hielden van de Elite 3-knoppen blijven ook hier hetzelfde. Je kunt van de oordopjes zelf een batterijduur van zeven uur verwachten en met behulp van de oplaadbare batterijhouder krijg je in totaal 28 uur op één keer opladen. Er is (nog steeds) Bluetooth 5.2-connectiviteit, multipoint-koppeling, instelbare HearThrough, een 6 mm-driver, een 20 Hz-20 kHz luidsprekerbandbreedte, fysieke aanraakknoppen, USB-C-oplader en vier geweldige microfoons waarmee u kunt een telefoongesprek aannemen of opdrachten geven aan een spraakassistent.

Deze oordopjes zouden een perfecte trainingspartner moeten zijn, of je nu een lange wandeling maakt, een HIIT-workout in de sportschool doet of geniet van een ontspannen wandeling of fietstocht rond het blok. Ze zijn verkrijgbaar in Navy, Black of Mint, hoewel de laatste exclusief verkrijgbaar is via de Jabra-site. Anders kunt u ze kopen via Amazon of Best Buy.

Nieuwe Jabra-oordopjes

Jabra Elite 4

Jabra's nieuwste echte draadloze oordopjes hebben actieve ruisonderdrukking en andere veelgevraagde functies.

Amazon

$ 119.99

via 9to5toys