Inhoudsfilters instellen op Google Assistent-luidsprekers

0
79
CoinUp/Shutterstock.com

Smart speakers en schermen met Google Assistent zijn handig, maar niet zonder problemen. Er zijn niet veel beperkingen op wat ze standaard kunnen doen, wat betekent dat iedereen in uw huis toegang heeft tot iets wat ze niet zouden moeten doen. Laten we wat filters instellen.

Je denkt er misschien niet zo over na, maar een Nest Home, Google Home of andere slimme luidspreker is in wezen een toegangspoort tot internet. Alleen in plaats van een muis en toetsenbord, gebruik je je stem. Je geeft je kinderen waarschijnlijk geen onbeperkte toegang tot internet, dus waarom zou je ook geen filters gebruiken op slimme apparaten?

Laten we aan de slag gaan door de Google Home-app op je iPhone, iPad of Android-apparaat. Scroll naar beneden en selecteer een slimme luidspreker of scherm.

Volgende , tikt u op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek om de instellingen te openen.

Selecteer “Meldingen & Digitaal welzijn.”

Tik nu op &# 8220;Digitaal welzijn.” Je zult een paar introductieschermen zien als dit je eerste keer is.

< /p> Advertentie

Eerst wordt u gevraagd te kiezen op wie u de inhoudsfilters wilt toepassen. Je kunt een van de volgende twee opties selecteren:

  • Iedereen: Iedereen.
  • Alleen gecontroleerde accounts en gasten: & #8220;Bewaakte rekeningen” zijn accounts die zijn ingesteld onder Family Link om onder toezicht te staan. "Gasten" zijn er mensen die niet worden herkend door Voice Match.

< p>Scroll een beetje naar beneden en je kunt alle andere apparaten selecteren die je wilt filteren, en tik vervolgens op “Volgende.”

Het eerste filter is voor video's. Je kunt elke video toestaan, alleen gefilterde video's van specifieke services toestaan ​​of alle video's blokkeren. Tik op “Volgende” na het maken van een selectie.

De volgende is Muziek. Nogmaals, je kunt alle muziek toestaan, alleen niet-expliciete muziek van bepaalde services kiezen of alle muziek blokkeren. Tik op “Volgende” na uw selectie.

In het volgende scherm kunt u blokkeren nieuws en podcasts. Tik op “Volgende” om door te gaan.

Advertentie

De laatste stap is niet echt een “inhoudsfilter.” U kunt de mogelijkheid om te bellen uitschakelen, de antwoorden die de Google Assistent kan geven beperken, alleen “gezinsvriendelijke acties toestaan,” en websites op slimme schermen te blokkeren.

Een paar filters kunnen gaan een lange weg om te voorkomen dat uw kinderen of andere mensen resultaten krijgen die u misschien niet wilt. Je kunt natuurlijk niet verwachten dat deze filters alles blokkeren, dus houd daar ook rekening mee. Google Assistent is een krachtige hulp als je het op de juiste manier gebruikt.

GERELATEERD: Berichten uitzenden op Google Assistent-speakers en -schermen

< /p> LEES VOLGENDE

  • › 6 tips om Microsoft Excel-diagrammen te maken die opvallen
  • › Niets nuttigs komt van hersenloos scrollen
  • › Herinnering aan VRML: The Metaverse of 1995
  • › Wat doet “NBD” Gemiddeld, en hoe gebruik ik het?
  • › Hoe u meer Ethernet-poorten aan uw router kunt toevoegen
  • › De oplaadpoort van uw iPhone schoonmaken