De 7 beste bureaulampen om uw opstelling te verbeteren

0
82
BenQ/TheraLite/Globe Electric< /figuur>

Als je op zoek bent naar een traditionele gloeilamp of iets strak en moderns, dan hebben wij het voor je. Er zijn zelfs onconventionele opties die ook dienst doen als licht en iets anders, zoals een draadloze oplader of een slimme luidspreker. Of u nu minder dan $ 10 of meer dan $ 200 uitgeeft, een lamp is een must voor uw bureauopstelling.

Waar u op moet letten bij een bureaulamp

Met zoveel verschillende bureaulampen om uit te kiezen, hoe zorg je ervoor dat je de perfecte krijgt? Hier is alles waar u rekening mee moet houden voordat u uw definitieve aankoop doet:

 • Lichtkwaliteit: De belangrijkste factor waarmee u rekening moet houden bij het nemen van uw beslissing, is hoe stevig het licht is kwaliteit is. Adverteert de lamp met een verblindingsvrij, flikkervrij, energiezuinig LED-licht? Omdat je de lamp voor werk, school of andere projecten gaat gebruiken, moet je met minder geen genoegen nemen.
 • Grootte, stijl en verstelbaarheid:Wil je dat je lamp een prominent accessoire op je bureau wordt, of wil je dat hij gewoon zijn werk doet en anders niet in de weg zit? Het meten van uw ruimte om te zien hoeveel ruimte een bepaalde lamp op uw bureau inneemt, is een must. Houd er ook rekening mee dat veel lampen verstelbaar zijn, hetzij vanaf de lampkop of een buigbare nek. Als je eenmaal hebt besloten waar je je lamp op je bureau wilt hebben, bedenk dan of je je lamp gemakkelijk dichterbij of verder van je werkplek wilt kunnen plaatsen of dat je liever een statische lamp wilt.< /li>
 • Dekking: Bedenk hoeveel oppervlakte de lamp op je bureau zal bedekken. Wil je gericht licht voor een bepaalde ruimte, of wil je een lamp die je hele bureau verlicht? Er is geen fout antwoord, maar afhankelijk van het soort werk dat u aan uw bureau gaat doen, kan één lichtstijl beter voor u werken.
 • Materiaal:< /sterk>Bureaulampen zijn er in verschillende materialen, hoewel de meeste een soort metalen element hebben dat in de lampkop of in de nek is verwerkt. Als u geld wilt besparen, kunt u het beste een plastic lamp gebruiken; weet alleen dat het niet zo stevig zal zijn als een van metaal.
 • Extra functies:Een paar lampen hebben extra functies die niet noodzakelijk zijn voor de functie van de lamp, maar die bijdragen aan de totale waarde ervan. Bij sommige lampen kun je de helderheid of warmte van het licht aanpassen. Dit is een geweldige functie als je normaal gesproken op verschillende uren van de dag werkt of als je last hebt van hoofdpijn door licht. Andere lampen worden ook geleverd met een ingebouwde draadloze oplader, zodat u uw telefoon gemakkelijk kunt opladen terwijl u aan uw bureau zit.

Best Algemeen: mchatte LED-lamp

mchatte

Pros

 • ✓ Redelijk betaalbaar
 • ✓ Aanpasbare helderheid en kleurtemperatuur
 • ✓ Ingebouwde draadloze oplader

Nadelen

 • ✗ Moderne esthetiek is niet voor iedereen
 • ✗ Sommige mensen houden niet van aanraakbedieningen

De LED-bureaulamp van Mchatte is om twee redenen een geweldige keuze voor de meeste mensen. Ten eerste neemt het minimalistische ontwerp niet veel ruimte in beslag op je bureau. Ten tweede fungeert de kleine basis ook als een handige draadloze oplader voor je telefoon of een ander Qi-apparaat. Als je een ander apparaat moet opladen, is er ook een USB-oplaadpoort op de basis.

De energiezuinige LED's aan de binnenkant flikkeren niet en kunnen worden aangepast met vijf verschillende verlichtingsmodi en vijf verschillende helderheidsniveaus. Omdat er een lichtbalk is in plaats van een gloeilamp, is het licht breed genoeg om je hele bureau te bedekken. Je kunt de kop en het lichaam van de lamp ook aanpassen totdat je lamp op de perfecte plek staat.

Beste algemeen

mchatte LED

Voor de meeste mensen geldt De LED-lamp van mchatte voldoet aan elke behoefte, van een brede lichtdekking tot meer nichebehoeften zoals draadloos opladen.

Amazon

$ 29.88

Best Budget: IKEA SVALLET

IKEA

Pros

 • ✓ Super betaalbaar
 • ✓ Gedeeltelijk gemaakt van gerecycled plastic

Nadelen

 • ✗ Kan helderheid en kleurtemperatuur niet aanpassen

Er is niets visueels aan de IKEA SVALLET-lamp, maar als je alleen maar een eenvoudige lamp voor je bureau zoekt, hoef je niet verder te zoeken. Het is gemaakt van plastic, waarvan ten minste 20% gerecycled plastic is, en werkt goed in kleine ruimtes.

Ondanks zijn ongelooflijk betaalbare prijs, wordt het zelfs geleverd met een LED-lamp! Door de vorm van de lampenkap geeft deze lamp gericht licht, perfect als je alleen een klein project wilt verlichten waar je aan werkt.

Beste budget

IKEA SVALLET

De SVALLET-lamp van IKEA is een geweldige keuze als je geld wilt besparen en tegelijkertijd milieuvriendelijk wilt zijn.

IKEA

 

Beste premium: BenQ e-Reading bureaulamp

BenQ

Pros

 • ✓ Super aanpasbaar
 • ✓ Eenvoudig aan te passen

Nadelen

 • ✗ Duur
 • ✗ Niet iedereen houdt van de moderne look

De bureaulamp van BenQ is verreweg de duurste optie op deze lijst, maar als je wilt investeren in een lamp die lang meegaat en in hoge mate aanpasbaar is, dan is dit degene voor jou. Het ziet er vrij modern uit met een gebogen lichtbalk en verlicht je hele bureau naar schatting 50% meer dan traditionele lampen.

Je kunt kiezen tussen blauw, goud en zilver voor de buitenkleur die bij je bureau past opstelling. Vervolgens maken een flexibele zwenkarm en kogelgewrichten het super eenvoudig om de lichtbalk naar de perfecte positie te verplaatsen. Als het eenmaal op zijn plaats zit, zijn er 13 kleurtemperatuurniveaus (2700-5700K) en 23 helderheidsniveaus om uit te kiezen.

Er is een ingebouwde automatische dimmodus die op intelligente wijze de lichtniveaus om je heen detecteert en de helderheid van de lamp automatisch aanpast tot een optimaal niveau. En je zou ook geen flikkering of schittering van je computerschermen moeten ervaren met zijn lichtbalk.

Beste Premium

BenQ e-Reading bureaulamp

Hoewel hij iets duurder is, kunt u met deze LED-bureaulamp van BenQ de kleurtemperatuur en helderheid aanpassen met meer opties dan bij traditionele lampen.

Amazon

$ 229.00

Best Klem: Globe Electric Multi-Joint Lamp

Globe Electric

Pros

 • ✓ Maakt het bovenblad van uw bureau niet rommelig
 • ✓ Heeft die mooie traditionele lamp-esthetiek
 • ✓ Redelijk betaalbaar

Nadelen

 • ✗ Geen gloeilamp inbegrepen (zorg ervoor dat u LED koopt!)
 • ✗ Geen aanpassing voor helderheid of kleurtemperatuur

Deze lamp van Globe Electric klemt gemakkelijk op je bureau, wat geweldig is als je bureauruimte kostbaar is en je geen extra rommel wilt toevoegen. Zorg ervoor dat uw bureau (of waar u de klem ook gaat bevestigen) twee centimeter breed of minder is; de klem past nergens breder.

De lamp heeft een snoer van twee meter lang dat je voldoende lengte geeft om elk deel van je bureau te bereiken. Vervolgens kan de geveerde arm eenvoudig worden afgesteld zonder dat de lamp hoeft te worden losgemaakt als u het licht ergens anders moet richten. Er wordt ook geen lamp meegeleverd, dus zorg ervoor dat u een LED-lamp koopt voor maximale energie-efficiëntie.

Evenzo, als u op zoek bent naar een donutlamp (ook wel een ring genoemd) light) voor Zoom-oproepen of streaming, probeer deze klemoptie van iVict. Er zijn drie kleurtemperaturen om uit te kiezen, met tien helderheidsniveaus voor elke kleurtemperatuur.

Beste klem < h3>Globe elektrische meervoudige lamp

Als je ruimte probeert te besparen, is een bureaulamp die aan de zijkant van je bureau wordt geklemd de beste keuze, en deze van Globe Electric is best schattig.

Amazon

$ 21.85

Leukste: Govee Smart Lamp

Govee

Pros

 • ✓ Leuk om naar te kijken met aanpasbare kleuren
 • ✓ Slimme lamp met bijbehorende app

Nadelen

 • ✗ Enigszins duur
 • ✗ Geeft geen gericht licht

Als je een bureaulamp wilt die net iets leuker is dan de traditionele opties, kijk dan eens naar Govee's Smart Lamp. Zoals de naam al aangeeft, is deze lamp slim, wat betekent dat hij compatibel is met de Govee Home-app (Android/iOS) en spraakopdrachten van Amazon Alexa of Google Assistant.

Er zijn zoveel manieren waarop u uw lamp via de app kunt aanpassen aan uw stemming of uw bureau-esthetiek. Met de Finger Sketch-functie kun je een uniek kleurpatroon in de app tekenen en dit aan de buitenkant van de lamp tot leven zien komen. Of, als u liever bij een vooraf ingesteld kleurenschema blijft, zijn er 37 verschillende scènemodi of vier muziekmodi om uit te kiezen.

Meest plezier

Govee Smart Lamp

Govee staat bekend om het maken van geweldige smart home-producten, en zijn Smart Lamp is daarop geen uitzondering.< /p> Amazon

$ 64.99

Beste voor Broad Light: EppieBasic LED Lamp van het bureau

EppieBasic

Voordelen

 • ✓ Geweldig voor grote bureauopstellingen
 • ✓ Aanpasbare kleurtemperatuur en helderheid

Nadelen

 • ✗ Werkt niet met hoge monitoren
 • ✗ Duurder dan de meeste andere opties

Deze bureaulamp van EppieBasic is perfect als je fan bent van breed licht dat je hele bureau bedekt in plaats van gericht licht. Als je een opstelling met twee monitoren of een ultrabrede monitor hebt, is deze lamp een geweldige keuze zolang de bovenkant van je monitor lager is dan 27,5 inch.

Met flikkervrije LED's die onder een hoek van uw scherm staan, is er geen schittering op het scherm of in uw ogen. Er zijn zes dimbare niveaus voor helderheid en instelbare kleurtemperatuur, variërend van geel (3000K) tot wit (6000K).

De lamp van EppieBasic heeft ook een paar handige slimme features. Waar je de lamp ook voor het laatst op hebt ingesteld in termen van helderheid en kleurtemperatuur, hij onthoudt en staat automatisch op die instellingen wanneer je hem weer aanzet. Dan is er een ingebouwde slimme lichtsensor die de intensiteit van het omgevingslicht detecteert en automatisch de helderheid aanpast om vermoeidheid van de ogen te verminderen.

Beste voor breed licht

EppieBasic LED-bureaulamp

Als u op zoek bent naar een lamp die u de meeste lichtdekking geeft voor uw bureau, EppieBasic heeft u gedekt.

Amazon

$ 69.99

Best SAD Lamp: TheraLite Aura Bright Lamp

TheraLite

< p>Voordelen

 • ✓ Doet ook dienst als bureaulamp en therapielicht
 • ✓ Aanpasbare helderheidsniveaus

Nadelen

 • ✗ Duurder dan de meeste andere opties
 • ✗ Geen aanpassing voor kleurtemperatuur

Voor een lamp die ook dienst doet als nuttig licht voor je bureau en een therapielamp die je humeur kan verbeteren, ga je naar de Aura Bright Lamp van TheraLite. Met 10000 LUX verblindingsvrij wit licht, zal de lamp van TheraLite zowel je humeur als je energieniveau een boost geven. Er zijn 168 LED's aan de binnenkant die kunnen worden aangepast tussen vier verschillende lichtinstellingen.

Je kunt zowel de hoogte als de hoek van de lamp aanpassen door simpelweg de knop los te draaien. Hoewel je dit als een eenvoudige bureaulamp kunt gebruiken, is het geweldig dat het ook dienst doet als therapielamp die je in wezen een extra dosis zonlicht geeft als je in een somber seizoen bent of gewoon een extra boost nodig hebt voor je humeur.

Beste SAD-lamp

TheraLite Aura Bright-lamp

Naast het verlichten van projecten op uw bureau, verbetert deze lamp van TheraLite ook uw humeur en energieniveau.

Amazon

$ 69.99