Sinéad O’Connor till sjukhus efter sonens död

0
192

Artisten Sinéad O’Connor har lagts in på sjukhus, en vecka efter att hennes 17-åriga son hittats död. Det rapporterar CNN. O’Connor, som heter Shuhada Sadaqat efter att ha konverterat till islam, har tidigare varit öppen med sin psykiska ohälsa. I en rad inlägg på Twitter efter sonens död beskrev hon självmordstankar. ”Jag är med polisen nu, på väg till sjukhuset”, skrev hon senare själv på sociala medier. För den som har självmordstankar finns alltid hjälp att få. Det är viktigt att ta kontakt och be om hjälp. Nedan listas en rad olika stödnummer och organisationer som du kan kontakta. • Bris – Barnens rätt i samhället på telefon 116 111.
• Jourhavande medmänniska på telefon 08-702 16 80.
• Jourhavande präst nås via 112.
• Mind Självmordslinjen, chatt via mind.se eller på telefon 90101.