Microsoft lost de HDR-kleurproblemen van Windows 11 binnenkort op

0
67
Microsoft

Eind 2021 erkende Microsoft een probleem dat verhinderde dat apps voor beeldbewerking kleuren correct weergeven op specifieke HDR-schermen. Het bedrijf heeft een oplossing uitgebracht voor het probleem dat zijn weg vindt naar Windows Insiders via het bèta- en releasekanaal.

GERELATEERDKleuren zien er raar uit in Windows 11? Je bent niet alleen

Er komt een enorme lijst met nieuwe dingen naar Windows 11 in deze update, maar de meeste zijn allemaal kleine bugfixes. De oplossing die de meeste gebruikers zal treffen, is de oplossing voor het HDR-probleem. Het probleem zorgde er voornamelijk voor dat witte kleuren fel geel of andere kleuren vertoonden. Omdat het probleem zich voordeed in beeldbewerkingssoftware, was dit een aanzienlijk probleem, aangezien kleurnauwkeurigheid essentieel is bij het werken met afbeeldingen.

Een van de andere oplossingen is een verbeterde betrouwbaarheid van de installatie van applicaties op ARM64-apparaten en een probleem dat ARM64-apparaten reageren niet meer wanneer ze in de slaapstand gaan of uit de slaapstand worden gehaald. Kortom, als je Windows 11 op een ARM-chip gebruikt, zul je een aantal substantiële verbeteringen opmerken.

Andere oplossingen zijn onder meer het repareren van een probleem dat de voorspellende pre-rendering in de Microsoft Edge Internet Explorer-modus beïnvloedde, het oplossen van een probleem waardoor de audioservice niet meer reageert op sommige apparaten die hardwareversnelde Bluetooth-audio ondersteunen, en nog veel meer.

Je kunt de volledige patch-opmerkingen lezen in de blogpost van Microsoft als je wilt dat alles binnenkort naar Windows 11 komt. Aangezien deze update zich in de release- en bètakanalen bevindt, zullen ze binnenkort hun weg vinden naar de definitieve versie van Windows 11.

GERELATEERD: Overschakelen tussen Ontwikkel- en bètakanalen op Windows 11

LEES VOLGENDE

  • › 6 tips om Microsoft Excel-diagrammen te maken die opvallen
  • › Herinnering aan VRML: The Metaverse of 1995
  • › Wat doet “NBD” Gemiddeld, en hoe gebruik ik het?
  • › How-To Geek's Best of CES 2022 Award-winnaars: waar we enthousiast over zijn
  • › Hoe u de oplaadpoort van uw iPhone schoonmaakt
  • › Niets nuttigs komt van hersenloos scrollen