JAM 2022-innrømmelseskort kommer snart ut; 5 ting å sjekke på hallbilletten din

0
137

IIT JAM 2022 vil bli gjennomført online og alle spørsmålene vil være helt objektive. Fil.

IIT Roorkee vil snart gi ut JAM 2022-inngangskortet. Den vil være tilgjengelig online på jam.iitr.ac.in. Når den er utgitt, kan kandidater laste den ned fra JOAPS, ved å skrive inn registrerings-ID/e-post-ID og passord. Adgangskort av JAM 2022 er et viktig dokument, som kandidatene må ha med seg som utskrift på et A-4-ark på eksamensdagen. Muligheten for å laste ned adgangskortet vil forbli åpen til eksamensdagen.

I år vil IIT-Roorkee gjennomføre JAM 2022-eksamenen 13. februar 2022. Den skal være tydelig og alle detaljene på den skal være riktig. Hvis det oppdages avvik i adgangskortet, må kandidaten informere arrangørlederen, JAM 2022, IIT Roorkee, så snart som mulig. Så, etter å ha lastet den ned, sjekk disse fem viktige tingene:

Les |IIT Dropout Series: IIT-Delhi dropout fant sitt sanne kall i innholdsindustrien; eier to oppstartsbedrifter

1. Fotografiet og signaturen på adgangskortet skal være tydelige og korrekte.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

2. Papirkode, navn, registreringsnummeret på den skal være som sendt inn i søknadsskjemaet til JAM.

3. Sjekk økten til eksamen. Det er tidspunktet for når kandidaten skal være tilstede til eksamen, i sentrum.

4. Senteradressen er en annen viktig ting som er nevnt på IIT JAM 2022 adgangskort. Kandidater må sjekke avstanden mellom oppholdet og sentrum, sammen med pendleruten.

5. Les til slutt alle instruksjonene som er nevnt nøye. Dette er viktige instruksjoner og hver kandidat må følge disse på eksamensdagen.

Bortsett fra JAM-opptakskortet, må kandidater også ha et originalt gyldig ID-bevis på senteret. Kandidater må ha med seg samme id-bevis som de brukte da de søkte til eksamen. IIT-Roorkee har spesifisert på nettstedet at kandidater bør beholde adgangskortet til GATE 2022-resultatet er ute. Det kan være nødvendig under de endelige opptakene.

Les også |JEE Main (februar) 2022 vil sannsynligvis bli utsatt på grunn av valgmeningsmålinger, økende covid-tilfeller: Eksperter

Den felles opptaksprøven for mastere (JAM) er organisert av IITs på rotasjonsbasis. Det er en vanlig opptaksprøve som avholdes hvert år for å kortliste kandidater for opptak til Master of Science (M.Sc.) og andre PG-vitenskapelige programmer ved IITs, IISc og NITs.

JAM-opptaksprøven har blitt avholdt siden 2004, og i år gjennomføres eksamen av IIT Roorkee. Gjennom JAM-score vil kandidater få opptak til 2802 seter ved 20 IITs og IISc Bangalore for ulike programmer. JAM gjennomføres en gang i året på nasjonalt nivå.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste utdanningsnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd