De 6 essentiële keukenbenodigdheden die iedereen vergeet te upgraden

0
23
Aroma Housewares/Craft Wok/Sonder Los Angeles

Je kunt in de keuken heel oud en versleten gereedschap kopen, maar het is geen ideale manier om te koken. Hier zijn enkele essentiële zaken die u vandaag moet upgraden!

Veel koks gebruiken al tientallen jaren dezelfde bekraste snijplank en verroeste roerlepels. De meesten van ons denken er gewoon niet aan om deze tools te vervangen of te upgraden totdat we ze opnieuw moeten gebruiken. Maar waarom wachten tot de volgende keer dat je in je hoofd moet rekenen, omdat je nog steeds geen keukenweegschaal hebt? Het is tijd om deze keukenbenodigdheden te upgraden.

Ervaren koks weten dat je maar zo goed bent als de gereedschappen en benodigdheden die je gebruikt. Als je veel te lang zonder een fatsoenlijke rijgborstel bent geweest, is het tijd om er een paar in te slaan, samen met deze andere keukenbenodigdheden.

Inhoudsopgave

Houten kooklepelset
Een keukenweegschaal
Een wok
Een rijstkoker
Siliconenborstels
Een houten snijplank

< /blockquote>

Houten kooklepelset

Scanwood

Lepels van metaal of plastic werken misschien prima voor de meeste recepten, maar ze hebben allebei hun nadelen. Plastic is niet erg duurzaam en gaat na verloop van tijd kapot.

Metalen lepels hebben meer kans om krassen op je potten, pannen en schalen te maken. Bepaalde metalen kunnen ook reageren met de ingrediënten in sauzen en een slechte smaak in je eten achterlaten.

Daarom zijn sommige goed gemaakte houten lepels handig om bij de hand te hebben. Deze olijfhouten lepelset van Scanwood biedt drie verschillende maten. Ze zijn stevig genoeg om alles te weerstaan, van sauzen tot stijf beslag.

Onthoud dat je houten lepels nooit in de vaatwasser mag doen – je moet ze altijd met de hand wassen.

Scanwood olijfhouten lepelset

Amazon

$ 26.99

Een schaal van de Keuken

Escali

Veel recepten nu noem het gewicht van ingrediënten in plaats van het imperiale meetsysteem te gebruiken dat in de Verenigde Staten wordt gebruikt.

In veel opzichten is dit nuttig, omdat een kopje bloem kan variëren op basis van uw locatie. Hoe strak de bloem is verpakt, of het opgehoopt is, of als er ergens een lege zak is, kan ook de meting beïnvloeden. Het gewicht is echter altijd hetzelfde.

Daarom kan een betrouwbare keukenweegschaal een enorme hulp zijn bij je kookavonturen. Deze van Escali is gemakkelijk te gebruiken en geeft je metingen in ons of gram. U kunt ook kiezen uit verschillende kleuren die bij uw keukeninrichting passen.

Escali Precision Cooking Schaal

Amazon

$ 24.95

A Wok

Craft Wok

Ja, het maakt echt een verschil om te koken (vooral roerbakken) in een wok. De hoge zijkanten van de pan maken hem nuttiger dan je universele braadpan, vooral voor het koken op hoge temperaturen met veel roeren en omdraaien.

Je kunt niet fout gaan met deze traditionele optie van Craft Wok. De pannen zijn handgemaakt door Chinese ambachtslieden van stevig staal dat bijzonder goed warmte geleidt. De enige truc is dat deze pan geen antiaanbaklaag heeft, dus hij moet voor gebruik worden gekruid.

Ambachtelijke Wok Traditionele Wok

Amazon

$ 59.75
$ 65.99 Bespaar 9%

een rijstkoker

Aroma Housewares< /figure>

Rijst koken op een fornuis is prima, maar upgraden naar een rijstkoker kan het koken van je granen gemakkelijker en consistenter maken.

Een van de beste dingen van een rijstkoker is dat je hem niet de hele tijd in de gaten hoeft te houden. Hij kookt op een getimede instelling, dus je hoeft niet meer in een pan met kokende rijst te gluren en waardevolle stoom af te laten.

Deze Aroma Housewares rijstkoker heeft meerdere instellingen waarmee je kooktijden en temperaturen kunt instellen voor verschillende granen .

Aroma 914D Rijstkoker

Amazon

$ 39.99

Silicone Borstels

OXO

Als je ooit gebak hebt gebakken of een marinade hebt gebruikt, is de kans groot dat je een soort deegborstel hebt gekocht. Het is tijd om te upgraden van traditionele borstelharen naar siliconenborstels.

Een siliconenborstel biedt een meer gelijkmatige textuur voor het aanbrengen van eierwassingen, glazuren en marinades, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de vloeistof die in de borstelharen en blijven hangen.

De OXO-lijn combineert een goed ontworpen handvat dat gemakkelijk vast te pakken is met meerlagige siliconenborstels. Ze zijn zelfs vaatwasmachinebestendig, dus je hoeft je nooit zorgen te maken dat de barbecuesaus van gisteren in het gebak van vandaag terechtkomt.

OXO Good Grips rijgborstels

Amazon

$ 9.95

een houten snijplank

Sonder Los Angeles

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, houdt een houten snijplank niet meer bacteriën vast dan een plastic snijplank. Sterker nog, hout is eigenlijk veel makkelijker voor je mesbladen. Vertrouw ons: jij (en je messen) zullen het verschil merken, vooral als je voor het bord zorgt (was het met water en zeep) en maandelijks smeert!

GERELATEERD6 prachtige snijplanken, perfect voor charcuteriespreads

Pak er een van mooi walnoot- of kersenhout, zoals deze van Sonder Los Angeles. Hoewel het een beetje duurder is, kan het ook dienst doen als charcuteriebord. Als je twee snijplanken hebt, één voor rauw vlees en één voor ander voedsel, voegt dit een extra laag voedselveiligheid toe.

Sonder Los Angeles Walnoot en Kersen Snijplank

Amazon

$ 69.95
$ 79,95 Bespaar 13%

U don & # 8217; t moet een chef-kok om het te waarderen verschil dat sommige echt mooie keukengereedschappen kunnen maken. Als je slechts een paar van je oudere, veelgebruikte items opwaardeert, zul je dankbaar zijn als je je herinnert dat je die knapperige, verroeste metalen roerlepel niet meer hoeft te gebruiken.

Terwijl je toch bezig bent, als je keuken wel een opknapbeurt kan gebruiken, wil je misschien een paar handige opbergers aan je winkelwagentje toevoegen.