10 knusse dekens om je door te helpen tot de lente

0
101
Photographee.eu/Shutterstock

De beste overlevingsstrategie om de lente te overleven is om te investeren in een supercomfortabele-gezellige-oh-zo-warme deken. Hoe kun je anders Netflix de bittere wind en het vochtige weer comfortabel weggooien?

Hoewel er talloze dekenopties zijn, zijn sommige ongetwijfeld beter dan andere. Laten we ingaan op onze algemene kooptips en onze favoriete keuzes.

Inhoudsopgave

Waar moet je op letten in je plaiddeken
Opperste pluche: LLBean Wicked pluche plaid
Zachtste: Chanasya Fuzzy deken van nepbont
Beste eenvoudige optie: Mezcla grote pluche plaid
Beste Faux Fur: West Elm Faux Fur Ombre Throw
Beste decoratieve: LOMOA Flanellen Deken met Pompom Fringe
Warmste: Bedsure Sherpa Fleece Throw-deken
Makkelijkst te onderhouden: Chappywrap Cape and Islands-deken
Beste voor Instagram-foto's: The Connecticut Home Company Shag met Sherpa
Beste breiwerk: West Elm St. Jude Faux Grof gebreide bontdeken
Beste kasjmier: State Cashmere 100% pure kasjmier deken

Waar moet je op letten in je plaid

Natuurlijk kun je de meeste winkels binnenlopen en een deken te koop vinden, maar dat betekent niet dat elke die er is fantastisch is. Sommige dekens slijten snel en gaan niet lang mee, terwijl andere gewoon niet zo zacht zijn als ze zouden kunnen zijn. Hier leest u hoe u de beste voor u kunt kopen.

  • Kies de juiste stof.Het belangrijkste van elke stof is waar het van gemaakt is. Krassende, oncomfortabele dekens zijn het ergst. Je wilt iets zachts en warms, maar dat kunnen een miljoen verschillende stoffen zijn. Wil je iets super warms en gezelligs, zoals imitatiebont of sherpa of fleece? Of heb je liever iets minder pluche, zoals katoen of gebreid of iets geweven? Misschien wil je je helemaal uitleven en voor kasjmier gaan. Het is helemaal aan jou, maar voel er een paar voordat je beslist.
  • Denk na over de maat die je wilt.Sommige dekens zijn aan de kleine kant, terwijl andere enorm zijn – ja, dat geldt ook voor plaids. Overweeg of je iets wilt dat net groot genoeg is voor jou, of dat je genoeg knusse stof wilt om te delen met een partner.
  • Kies voor iets dat esthetisch mooi is. Esthetiek niet maakt echt uit als het gaat om dekencomfort, maar als je iets wilt dat goed is om nonchalant over de bank te gooien als er gezelschap komt, dan is het zeker iets om te overwegen.
  • < strong>Bedenk waarvoor je het gebruikt.Is dit bedoeld als deken die je gebruikt als je thuis op de bank een zwerver bent? Dan wil je er misschien niet te veel geld in steken. Wil je er een waarmee je kunt pronken en toch comfortabel aanvoelt? Dan wil je misschien wat meer uitgeven.

Laten we met dat in gedachten eens kijken naar onze favoriete plaids die perfect zijn om gezellig te blijven tot de koude winter voorbij is .

Supreme Plushness: LLBean Wicked Plush Throw

L.L.Bean

Is het een verrassing dat L.L.Bean een super pluche, zachte deken maakt? Het zou niet zo moeten zijn. De zeer gezellige L.L.Bean Wicked Plush Throw doet zijn naam eer aan. Gemaakt van een warme, zachte stof die aanvoelt als een dikke knuffel, deze deken is perfect om mee te knuffelen op de bank.

De deken is verkrijgbaar in verschillende effen basiskleuren en je kunt ook een grote of een extra grote deken krijgen, afhankelijk van hoe groot je hem wilt hebben. En als je het persoonlijk wilt maken, kun je je naam erin laten borduren voor een speciaal tintje.

Koop bij LL Bean

Softest: Chanasya Fuzzy Deken van imitatiebont

Chanasya

Een van de best beoordeelde dekens op Amazon is deze Chanasya Fuzzy Faux Fur Throw Blanket, en het is echt niet moeilijk te begrijpen waarom. Deze omkeerbare deken is gemaakt van pluche imitatiebont aan de ene kant en pluizige sherpa aan de andere kant, waardoor het een van de zachtste en warmste dekens is die er zijn.

Het heeft een mooie textuur en het zal waardoor je het gevoel krijgt dat je letterlijk nooit meer wilt opstaan ​​en iets willen doen. Het is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus je zult vrijwel zeker precies vinden wat je zoekt.

Zachtste

Chanasya Fuzzy Faux Fur Throw Blanket

De Chanasya Fuzzy Blanket is een bestseller op Amazon omdat het is gemaakt van superzacht nepbont en sherpa.

Amazon

$ 29.99

Beste eenvoudige optie: Mezcla Large Plush Throw Blanket

Exclusivo Mezcla

Niet geïnteresseerd in gimmicks of kleine verkoopbare functies die de prijs opdrijven? Wilt u gewoon een volledig ongecompliceerde, zachte deken die de klus klaart? Kies dan voor de Exclusivo Mezcla Large Plush Throw Blanket.

Deze is heel eenvoudig: hij is verkrijgbaar in een breed scala aan basiskleuren, is erg zacht en comfortabel en is eigenlijk gewoon je standaarddeken. Het is extra groot en warm, maar het is ook licht genoeg zodat je niet het gevoel hebt dat je eronder stikt. Het is gemakkelijk te onderhouden en hoewel het niet echt stijlvol is, is het comfortabel, en dat is misschien wel het belangrijkste.

Beste eenvoudige optie

Mezcla grote pluche plaid

Deze Exclusivo Mezcla plaid is super zacht en gezellig, en wordt geleverd voor een geweldige prijs.

Amazon

$ 15.99
$19.99 Bespaar 20%

Beste namaakbont: West Elm namaakbont ombre plaid

West Elm

Als je op zoek bent voor iets heel warms dat er ook nog eens leuk uitziet op je bank, kun je misschien namaakbont overwegen. De juiste soort kan luxueus gezellig aanvoelen, maar het moet de juiste soort zijn, anders zal het niet zo zacht zijn.

De West Elm Faux Fur Ombre Throw is een van de beste. Het is dik en zacht, ziet er stevig uit en voelt stevig aan, en is ideaal voor de rest van je ijskoude winterdagen. Het zorgt ook voor een geweldig decor, wat een mooi pluspunt is.

Koop bij West Elm

Beste decoratieve: LOMOA Flanellen deken met pompon-franje

< figure style="width: 1920px" class="wp-caption alignnone"> LOMOA

Soms kan een bank er nog uitnodigender uitzien als de juiste plaid over de rug wordt gedrapeerd. Kleine decoratieve accenten zijn altijd leuk op plaids waarmee je pronkt, dus het ziet er doelgerichter uit, en niet alleen alsof je het daar per ongeluk hebt achtergelaten.

Voor een optie die even comfortabel als schattig is, is er de LOMOA Flanellen deken van Amazon. Gemaakt van hoogwaardig microfiber polyester, het is ongelooflijk zacht. Het heeft ook een franje met pompon langs de rand, wat het die leuke kleine touch geeft waar je naar op zoek was.

Best Decorative

LOMOA flanellen deken met pompon franje

De LOMOA flanellen deken is erg zacht en gezellig, en de pompon franje maakt het ook decoratief.

Amazon

$ 22.99
$ 29.99 U bespaart 23%

Warmste: Bedsure Sherpa Fleece Throw Blanket

Bedzeker

Misschien maakt esthetiek je niet zoveel uit, en wil je gewoon iets om je in warmte te hullen. Klinkt ongeveer toch? Koop dan de Bedsure Sherpa Fleece Throw Blanket.

Deze dubbelzijdige deken heeft aan de ene kant dikke sherpa en aan de andere kant dik fleece, dus je zult in principe nooit iets zo warms en bewolkt vinden -Leuk vinden. Het komt in een heleboel verschillende kleuren, en het is gewoon heel eenvoudig en comfortabel. Je wilt hem eigenlijk nooit meer uitdoen.

Warmste

Bedsure Sherpa Fleece Throw-deken

Deze Bedsure Sherpa Fleece Deken is ongelooflijk dik en gezellig en warm.

Amazon

$ 21.99

gemakkelijkste om te zorgen voor: Chappywrap Kaap en Islands Blanket < /h2>

Chappywrap

Gooidekens kunnen moeilijk te wassen zijn, afhankelijk van het materiaal. Sommigen van hen kunnen niet in de droger, terwijl anderen zeggen dat ze dat wel kunnen, maar uiteindelijk kromtrekken of krimpen of minder zacht worden. Deze Chappywrap deken is gemaakt van een gezellige katoenmix die super makkelijk te onderhouden is. Het is volledig wasbaar in de machine en veilig voor de droger, en je zult ook geen pilling of krimp ervaren.

Het ontwerp is ook leuk. Het jacquardgeweven ontwerp zorgt ervoor dat het er verfijnd uitziet en mooi genoeg is om weg te laten als er gezelschap komt. Omdat het omkeerbaar is, kun je het omdraaien, afhankelijk van of je wilt pronken met een patroon of een effen kleur. Het is ook lekker groot om om iedereen heen te wikkelen, en het is dik en warm voor de koudste dagen.

Koop bij Chappywrap

Beste voor Instagram-foto's: The Connecticut Home Company Shag met Sherpa

The Connecticut Home

Je weet wanneer je de meest typisch gezellige Instagram-foto probeert te maken (doe niet alsof je het niet hebt gedaan!). Het vraagt ​​om een ​​deken die er heel gezellig uitziet, maar er ook heel chic en stoer uitziet. Deze  Connecticut Home Company Shag-deken is precies dat.

De ene kant is gemaakt van getextureerd ruig materiaal dat er cool uitziet en aanvoelt, en de andere kant is van pluche sherpa, zodat het zo comfortabel mogelijk is. . Het ziet er geweldig uit als het over de armleuning van een bank wordt gegooid en voelt nog beter.

Het beste voor Instagram-foto's

The Connecticut Home Company Shag met Sherpa

De Connecticut Home Shag heeft een koele, ruige kant en een zachte sherpa kant.

Amazon

$ 24.99
$ 29.99 U bespaart 17%

Beste breiwerk: West Elm St. Jude grof gebreid imitatiebont

West Elm

Het is moeilijk om iets te vinden dat er beter uitziet dan een enorme dikke gebreide deken. Deze West Elm St. Jude Chunky Knit Throw van imitatiebont is daar het perfecte voorbeeld van: het is stijlvol en chic genoeg om als decor in je huis te dienen, maar het is ook heel zacht en comfortabel genoeg om in te wikkelen om je heen wanneer dat nodig is. De achterkant van imitatiebont maakt het 100 keer beter.

Koop bij West Elm

Best Cashmere: State Cashmere 100% Pure Cashmere Throw Blanket

State Cashmere

Een kasjmier plaid is niet goedkoop, maar het is ook gemaakt van kasjmier, dus dat is te verwachten en het is het ook waard. Cashmere betekent dat het erg zacht is, maar ook erg licht en tegelijkertijd erg warm.

Deze State Cashmere 100% Pure Cashmere Throw Blanket is een mooie toevoeging aan elk huis en zal voelen en eruit zien ongelooflijk luxe. Hoewel het ideaal is voor een gezellige inrichting, zal je je er ook heerlijk door laten verwennen terwijl je tv kijkt.

Best Cashmere

State Cashmere 100% pure kasjmier plaid

Deze State Cashmere plaid is luxueus zacht, lichtgewicht en warm.

Amazon

$ 215.00