Zeg vaarwel tegen verstopte afvoeren met deze doucheaccessoires

0
27
Green Gobbler/OneHere/HairyGrabster< /figuur>

Als iemand in je huis lang, dik haar (of bont) heeft, ben je waarschijnlijk gewend aan een verstopte doucheafvoer. Maar wist je dat je die verstoppingen in de eerste plaats kunt voorkomen? Van afvoerblokkers tot chemische oplosmiddelen, deze artikelen kunnen je helpen om die afvoer voorgoed schoon te houden!

Of je nu je dierbare pup in bad doet of zelf veel afwerpt, niets verstopt je sanitair sneller dan haar en vacht. Als je het zat bent om in een oplopende plas onder de douche te staan ​​of tonnen geld uit te geven aan afvoerreinigers, dan helpen deze handige items je om die leidingen schoon te maken en zo te houden.

Inhoudsopgave

Een afvoerstop
Een afvoerslang
Een platte afvoerafdekking< br/>Een plunjer
Een chemische afvoerreiniger
Een muurvanger

Een over- the-Drain Stopper

OXO Good Grips

Een afvoerstop is een eenvoudige, betaalbare oplossing die verstoppingen stopt voordat ze ontstaan. Het past precies over een pop-up afvoerputje, en dan hoef je het er alleen nog maar bovenop te doen.

Als je gaat douchen, plaats dit dan gewoon over de afvoer. Verwijder daarna gewoon het verzamelde haar rond de basis. Er is geen installatie vereist, het is ongelooflijk betaalbaar (minder dan $ 10, op dit moment) en we kunnen volledig instaan ​​voor de doeltreffendheid ervan.

OXO Good Grips Siliconen Douche & Badafvoerbeschermer

Geen klompen meer voor u.

Amazon

$ 9.99
$ 10.95 Bespaar 9%

A Drain Slang

OneHere

Helaas, zonder verzachtende inspanningen, zal uw afvoer op een gegeven moment onvermijdelijk verstopt raken. Een van de eenvoudigste manieren om het te verwijderen is met een afvoerslang. Deze kit wordt geleverd met twee specifieke hulpmiddelen voor ontharing en vijf plastic slangen met tanden, die ook behoorlijk effectief zijn in het verwijderen van haar.

Dit is een geweldige eerste stap voordat een preventieve maatregel wordt toegevoegd, zoals de over- de afvoerstop die we hierboven hebben behandeld. Om de afvoerslang te gebruiken, houdt u de lus aan de bovenkant vast, steekt u hem in de afvoer en trekt u hem een ​​paar keer op en neer om de klomp los te maken.

Wanneer je de slang er volledig uittrekt, zal al dat vastzittende haar (en al het andere) ermee op de proppen komen. Wees gewaarschuwd: het is niet bepaald prettig om al het vuil te zien dat de slang daar uithaalt.

OneHere Seven Pack Hair Drain Clog Cleaning Tool

Een trefzekere manier om elke afvoer te ontstoppen – geen chemicaliën of loodgieter nodig.

Amazon

$ 8.98
$ 10,09 Bespaar 11%

A Flat Drain Omslag

Aojuxix< /figuur>

Niet alle afvoerdeksels zijn hetzelfde, want niet alle afvoeren hebben dezelfde vorm. Als u geen bad/douchecombinatie of pop-up afvoer heeft, kunt u nog steeds verstoppingen voorkomen met een platte afvoerafdekking.

Deze vierkante optie past over veel gelijkaardige vloerafvoeren, maar het zal ook veel ronde afvoeren afschermen. Plaats het gewoon over de bovenkant, neem een ​​douche en verwijder alle verzamelde haren.

Aojuxix Doucheafvoer Haarvanger

Zeg voor altijd vaarwel tegen doucheklompen.

Amazon

$ 13.99

A Plunger

Sofinni

Een plunjer kan meer losmaken dan je toilet; je kunt het ook gebruiken op de afvoer van je douche of badkuip. Het ronde ontwerp van deze heavy-duty optie werkt eigenlijk beter op vlakke oppervlakken.

GERELATEERDHoe maak je die vieze keukenafvoer schoon

Om een ​​afvoer te ontstoppen met een plunjer, verwijdert u alle deksels of stoppers in de afvoer en voegt u een beetje water toe aan het bad. Dompel vervolgens 20 seconden op en neer over de afvoer en herhaal totdat de verstopping loskomt.

Als dit de verstopping niet volledig oplost, meng dan twee kopjes azijn met een kopje zuiveringszout en giet het dan door de afvoer. Wacht 15-30 minuten, kook wat water en giet het dan langzaam in de afvoer.

SOFINNI Heavy Duty toiletplunjer

Werkt ook bij verstopte afvoeren.

Amazon

$ 11.99

Een chemische Drain Cleaner

Green Gobbler

Als niets dat je hebt geprobeerd een verstopping kan oplossen, kan het wees tijd om een ​​chemische ontstopper in te schakelen. Helaas is het geen goed idee om deze te vaak te gebruiken, omdat de chemicaliën je leidingen kunnen beschadigen. Wanhopige tijden vragen echter om wanhopige maatregelen, en een fles gootsteenontstopper is veel goedkoper dan een loodgieter.

Voor een extreem hardnekkige verstopping raden we aan om een ​​fles Green Gobbler te pakken. Ontworpen om haar echt af te breken, je giet het gewoon in de verstopte afvoer en laat het aan het werk gaan. De dikke, gelachtige formule hecht aan elk haar, zeepresten of andere deeltjes en lost ze op. Draai vervolgens het water open en spoel ze weg.

Green Gobbler Liquid Hair & Vetverstoppingsverwijderaar

Ontworpen om haar en andere verstoppingsveroorzakende deeltjes op te lossen.

Amazon

$ 21.98
$ 23.99 Bespaar 8%

Een Muur Catcher

HairyGrabster

Natuurlijk, het meeste haar dat je onder de douche verliest, zal dankzij het water rechtstreeks naar de afvoer stromen, maar hoe zit het met die lokken die tussen je vingers blijven steken of op je schouders en rug blijven steken?

Om die te verzamelen, heb je een muurvanger nodig. Dit slimme apparaatje wordt met zuignappen aan de douchewand bevestigd. De voorkant is voorzien van meerdere siliconen grippers die elk haar pakken en vasthouden als je er met je handen doorheen gaat. Na het douchen maak je het gewoon schoon, en je hoeft je geen zorgen te maken dat al dat haar de afvoer verstopt.

HairyGrabster Original

Slim en praktisch.

Amazon

$11,95

< p>Als het lijkt alsof de afvoer van uw bad of douche altijd verstopt is, is het tijd om het heft in handen te nemen. Met deze handige accessoires en hulpmiddelen kunt u zelfs de moeilijkste verstoppingen verwijderen, of voorkomen dat ze ontstaan.