Wat is een Home Drop Zone en waarom heb je er een nodig?

0
151
Nieuw Afrika/Shutterstock.com< /figuur>

Als we allemaal eerlijk zijn, is er minstens één rommellade in onze huizen. Ze zitten boordevol overgebleven chapstick en post, en ze zijn intimiderend om schoon te maken. Misschien is er een oplossing.

Een dropzone voor thuis is een specifiek gedeelte van je huis waar je al je dagelijkse benodigdheden bewaart in plaats van ze in een rommellade te stoppen.

< p>De tip komt met dank aan Jaclyn King, een professionele organisator bij Sort of Space, die uitlegde dat een ‘dropzone voor essentiële zaken’ zal helpen bij het organiseren van alle gewone dingen die in een rommellade vallen zonder dat je erover nadenkt.

“Als je een speciale plek hebt voor deze items, hoef je niet langer de frustratie te zoeken om ze te zoeken als je de deur uitgaat!” zei King.

Limbruary sleutelhouder en dik achterpaneel en verbrede plank

< p class="product-features">Sta al uw must-haves op één plek op.

Amazon

$ 18.99

Er zijn een paar verschillende manieren om de ruimte te creëren, maar idealiter, moet het bij de deur die u gebruikt bij het uw huis binnenkomen en verlaten. Zo blijven je musthaves bij je als je weggaat en moedig je aan om ze meteen neer te leggen zodra je binnenkomt. Je hebt ook geen chique foyer of tafel in de gang nodig om de dropzone in te richten.

King zei dat of je nu je huis huurt of bezit, je haken aan de deur kunt hangen voor uw sleutels of leases van huisdieren die u heeft en voeg vervolgens een richel of wandcaddy toe. Afhankelijk van je behoeften, kunnen de caddies groot genoeg zijn voor een portemonnee, extra maskers, chapsticks en zelfs uitgaande post.

Als je er gewoon niet in bent geslaagd om je rommellade-gewoonte of haat het hoe rommelig je werkbladen eruitzien als je thuiskomt van je werk, een dropzone voor thuis kan het antwoord zijn.

[Via The Spruce]