Waarom zien Emoji eruit als 💩 in Windows?

0
115
Toiletfoto door Am.p/Shutterstock.com

Linguïsten beweren dat emoji een nieuwe, universele vorm van communicatie is. Deze kleine afbeeldingen brengen abstracte ideeën, waaronder emotie en toespelingen, over met meer directheid dan het geschreven woord. Om nog maar te zwijgen van het feit dat emoji een enorme artistieke waarde hebben; ze inspireren mensen om zichzelf te uiten, net als een schilderij of lied.

Emoji zijn duidelijk een van de belangrijkste onderdelen van een modern besturingssysteem. Dus waarom zien emoji eruit als 💩 in Windows?

Inhoudsopgave

Een rondleiding Door de verschrikkelijke Emoji van Microsoft 🤗
Wat is er met 3D Emoji gebeurd?!
Microsoft's erfenis is bezaaid met slechte Emoji 🤷‍♂️🤷‍♀️

Een rondleiding door Microsoft's verschrikkelijke Emoji 🤗

Emojipedia< /figuur>

Het grappige is dat de emoji's van Microsoft er anders uitzien, afhankelijk van het besturingssysteem dat je gebruikt. Windows 11-gebruikers krijgen een reeks vreemde, minimalistische emoji's, terwijl Windows 10-gebruikers rare blokkerige emoji met dikke zwarte contouren krijgen.

Je kunt de volledige lijst met Windows 11- en Windows 10-emoji bekijken op Emojipedia. Maar ik wil graag enkele van de slechtste Windows-emoji aanstippen om de zaken in perspectief te plaatsen.

 • Oyster: Oh, nee nee nee nee nee nee nee.
 • Zoete Aardappel: NEE. NEE.
 • Hot Face: Microsoft is er niet in geslaagd de diepere betekenis van deze emoji vast te leggen.
 • Kwijlend gezicht: Is dat alles wat je kunt kwijlen?
 • Kiwi (Fruit): Is dat een draaitelefoon?
 • Ogre: Ik denk dat deze emoji een hersenschudding heeft.
 • Clowngezicht: Mam, ik ben bang.
 • Tong: Wat is hier in vredesnaam gebeurd? Dat is geen tong!
 • Falafel: Bel de gezondheidsinspecteur! Mijn falafel is rattenpoep!
 • Spook: Microsoft is hier niet de enige; elke geestemoji is verschrikkelijk.
 • Oog (enkelvoud): Kom op. ECHT?
 • Ogen (meervoud): ik krijg flashbacks naar een oude tekenfilm.
 • Geknepen vingers: Hoe moet ik de kusmeme van mijn chef-kok doen met deze emoji?
 • Hart: ROBOTHEART.
 • Clippy
 • sterk>: Ik haat deze man gewoon. De emoji is prima.

Ik zal een enkele concessie doen om de Microsoft-fans te sussen. Hoewel de meeste emoji's van Microsoft verschrikkelijk zijn, hou ik echt van de schouderophalende emoji, en de smileygezichten van Windows 11 zijn niet half slecht. Ze missen gewoon iets … oh, ik weet wat ze missen! Ze zijn niet 3D!

Wat is er met 3D Emoji gebeurd?! 🤬

Video afspelen

Een van de hoogtepunten van Microsoft's lanceringsevenement voor Windows 11 was de lange, duur ogende 'vloeiende emoji'. conceptvideo. Microsoft beloofde dat expressieve, 3D-geanimeerde emoji de manier waarop gebruikers communiceren met Windows 11 zou veranderen. Onze collega's van How-To Geek noemden vloeiende emoji zelfs de beste nieuwe functie van Windows 11!

Maar op 14 oktober, slechts negen dagen na de lancering van Windows 11, gaf Microsoft ons onze eerste blik op de officiële emoji-selectie van het besturingssysteem. Een moment dat voor Microsoft een overwinning had moeten zijn, werd meteen een schandaal. De 3D-geanimeerde “vloeistof” emoji was vervangen door lelijke 2D-drollen.

GERELATEERDEmojigate Scandal: Windows 11's belofte van 3D Emoji valt plat

Toen gepassioneerde Windows-gebruikers beweerden dat ze 3D-emoji zouden moeten hebben, ontkende Microsoft dat het ooit een dergelijke functie had beloofd. Sommige mensen wezen erop dat de officiële Windows UK Twitter 3D-emoji liet zien, slechts enkele dagen voordat de 2D-emoji werd gelanceerd— maar dat was gewoon een ongeluk, legde Microsoft uit.

We hebben nog nooit gehoord van “vloeibare emoji” sinds die noodlottige dag. Dus hier zitten we dan, vast met de verschrikkelijke 2D-gruwelen van Microsoft. In zekere zin is het passend, omdat Microsoft nooit de emoji heeft geleverd die zijn gebruikers verdienen.

Microsoft's legacy is Littered Door Bad Emoji 🤷‍♂️🤷‍♀️

Ja, de oude Windows 10 poep en soft serve emoji leken erg op elkaar. Emojipedia

Het is een lange reis geweest. We hebben enkele van de slechtste emoji van Microsoft doorgenomen, het Windows 11 emojigate-schandaal onderzocht en gehuild om gebroken beloften. Maar we hebben de grote vraag nog steeds niet beantwoord; waarom zien emoji eruit als 💩 in Windows?

Staat u mij toe een eenvoudig antwoord voor te stellen. Microsoft heeft altijd een zwak gehad voor het ontwerpen van emoji's, en het zal tot het einde van de eeuwigheid slechte emoji blijven produceren.

In 2015 publiceerde Insider een artikel met de titel “Waarom Microsoft besloot dat het een kak-emoji zou moeten zijn& #8217;t Glimlach.” Het is een fantastisch stukje onderzoeksjournalistiek dat Microsoft's letterlijke, onartistieke interpretatie onthult van hoe emoji zou moeten werken. En zoals Insider ontdekte, gaf Microsoft zo weinig om smileygezichten dat het bewust de grove overeenkomsten tussen zijn poep- en soft serve-emoji negeerde.

GERELATEERDWindows 11 kan een Vista-achtige functie krijgen in jubileumupdate

Windows’ emoji changelog uit 2015 onthult ook enkele verontrustende informatie. Terwijl andere bedrijven geel kozen als neutrale emoji-huidskleur, koos Microsoft voor … grijs. En hoewel Microsoft oprecht probeerde om zijn emoji er in 2015 meer Apple-achtig uit te laten zien, zijn de resultaten twijfelachtig.

Het is duidelijk dat Microsoft gewoon niet weet hoe ze een goede emoji moet maken. Er zou een wonder nodig zijn, misschien een 3D-geanimeerd wonder, om de vlek van deze emoji uit de erfenis van Microsoft te verwijderen. Laten we hopen dat dat wonder snel komt.

Ik wil de zaken graag goed afsluiten, dus ik ga Microsoft een beetje prijzen. Het bedrijf heeft goed werk geleverd bij het ontwerpen van de emoji van Skype. Het is jammer dat Microsoft Skype de grond in heeft gegooid vlak voor een wereldwijde pandemie en de wijdverbreide adoptie van Zoom, en zo.