Venmo probeert contante geschenken persoonlijker te maken

0
82
Postmodern Studio/Shutterstock.com< /figuur>

Venmo is een van de meest populaire manieren om geld te versturen tussen vrienden en geliefden, en het heeft zojuist een flinke cadeau-upgrade gekregen. Nu kunt u geschenken verzenden met opties voor het inpakken met animatie.

GERELATEERDDe beste manieren om geld te verzenden met uw telefoon

“Venmo introduceerde een nieuwe manier voor klanten om geld te schenken aan vrienden en familie voor elke gelegenheid, groot of klein, door middel van de nieuwe functie voor het inpakken van geschenken. De nieuwste functie van Venmo, die vandaag wordt uitgerold, geeft klanten toegang tot acht unieke en levendige geanimeerde geschenkverpakkingsontwerpen die aan een betalingsnota kunnen worden toegevoegd,” zei PayPal (eigenaren van Venmo) in een release.

Geld geven is een van de nuttigste maar minst persoonlijke geschenken die je kunt sturen. Hoewel iedereen van contant geld houdt, voelt het altijd alsof de gever niet veel moeite heeft gedaan in het schenkingsproces. Met deze nieuwe animaties op Venmo kun je een van de acht animaties kiezen om je geldgeschenk het gevoel te geven dat er een beetje meer liefde in zit.

Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de cadeau-optie van Venmo. Wanneer u een betaling verzendt, hoeft u alleen maar op het pictogram van de cadeauverpakking te tikken en degene te kiezen die het beste bij u past. U kunt een voorbeeld van de betaling en het cadeau bekijken voordat u het verzendt om er zeker van te zijn dat de juiste boodschap overkomt.

De optie om uw betalingen als cadeau in te pakken, is er mogelijk nog niet voor u. PayPal zei: “De uitrol van Venmo’s nieuwe cadeauverpakkingsfunctie begint vandaag voor geselecteerde klanten en zal in de komende weken voor alle klanten beschikbaar zijn.”

GERELATEERD: Hoe u uw Venmo-transacties privé kunt maken

Video afspelen

LEES VOLGENDE

  • › 6 tips om Microsoft Excel-diagrammen te maken die opvallen
  • › How-To Geek's Best of CES 2022 Award-winnaars: waar we enthousiast over zijn
  • › Wat doet “NBD” Gemiddeld, en hoe gebruik ik het?
  • › Herinnering aan VRML: The Metaverse of 1995
  • › Niets nuttigs komt van hersenloos scrollen
  • › Werken Blue Light-brillen? Alles wat u moet weten