UCEED 2022 adgangskort utgitt: Trinn for nedlasting

0
75

Siste dato for å foreta korrigeringer i UCEED 2022 adgangskortet er 14. januar 2022. (Foto: Aglasem.com/representational image)

IIT Bombay har gitt ut UCEED 2022-opptakskortet 12. januar 2022. UCEED-opptakskortet har blitt utgitt på den offisielle nettsiden, dvs. uceed.iitb.ac .i. Eksamenen gjennomføres 23. januar 2022.

For UCEED 2022-retting av adgangskort, tilbyr IIT Bombay vinduet for korrigering av adgangskort. Siste dato for å foreta rettelser i UCEED 2022-opptakskortet er 14. januar 2022. Hvis kandidatene finner noen feil eller feil i UCEED-opptakskortet, må kandidatene kontakte UCEED-kontoret ved IIT Bombay umiddelbart ved å sende det. til uceed@iitb.ac.in.

Hvordan laste ned UCEED 2022 adgangskort

For å laste ned adgangskortet kan UCEED 2022-aspiranter følge trinnene nedenfor.

Trinn 1: Besøk det offisielle nettstedet – uceed.iitb.ac.in

Trinn 2: Klikk på lenken «UCEED 2022 adgangskort»

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Trinn 3: På den nye siden, skriv inn påloggingsinformasjon, dvs. e-post-ID og passord.

Trinn 4: Klikk på send for å få tilgang til adgangskortet

Ikke gå glipp av |UCEED 2022: Sjekk ut toppers forslag for å få gode resultater

Kandidatene må ta ut en utskrift av UCEED 2022-opptakskortet. Detaljene som er nevnt i UCEED 2022 hallbilletten er kandidatens navn, UCEED 2022 rullenummer, UCEED registrerings-id, kategori, fødselsdato, kandidatens fotografi, kandidatens signatur, testsenterdetaljer, tidsplan for eksamen, viktige instruksjoner for kandidater, covid-19-instruksjoner.

Kandidatene må ha med seg en trykt kopi av UCEED 2022-opptakskortet på eksamensdagen, ellers vil de ikke få lov til å gi eksamen. Med adgangskortet må kandidatene ha med seg et identifikasjonskort som skolen eller høgskolens identitetskort, et sertifikat fra høgskolen/skolen, opptakskort for styreeksamenen med kandidatens bilde, Aadhar-kort, PAN-kort, pass , velger-ID osv. 

Kandidatene har ikke lov til å bære noen ark da grovarket vil bli gitt til deg. Kandidatene kan ta med egne skissepenner, blyanter, akvareller, skrivetavler i A4-størrelse, etc, da lån eller bytte er strengt forbudt. Kandidatene bør også ta med en signert kopi av Covid-19-skjemaet for egenerklæring.

 

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste utdanningsnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd