NEET-PG-rådgivning 2021: Liste over dokumenter som kreves for registrering

0
67

I år vil MCC gjennomføre 4 runder med AIQ-rådgivning for NEET PG 2021. Fil.

Medical Counseling Committee (MCC) har startet registreringsprosessen for runde 1 med rådgivning for MD-, MS- og MDS-seter basert på NEET-postgraduate score. Runde 1 for Post Graduate-veiledningsprosedyren vil bli gjennomført fra 12. januar til 17. januar 2022. Interesserte og kvalifiserte kandidater kan søke på det offisielle nettstedet, mcc.nic.in.

Les |NEET-PG 2021-veiledningsplanen < p>Etter registrering må studentene velge institutt og kurs etter eget valg fra listen gitt til kandidatene. I henhold til offisiell informasjon vil valgene bli akseptert fra 13. januar til 17. januar 2022. Verifiseringen av interne søkere vil bli utført fra 18. til 19. januar 2022, og setetildelingsresultatet vil bli offentliggjort 22. januar 2022. 

NEET PG Counseling 2021 runde 1 registrering: Liste over nødvendige dokumenter 

  1. NEET PG 2021 merkeark
  2. NEET PG 2021 adgangskort          
  3. Caste sertifikater (hvis nødvendig)          
  4. Nasjonalitetsbevis
  5. Utdanningsbevis (klasse 12 merkeark og klasse 10 merkeark)
  6. PwD-sertifikater (hvis nødvendig) 
  7. Aadhaar-kort og ett annet ID-bevis

I år vil MCC gjennomføre  4 runder med AIQ-rådgivning for NEET PG 2021: AIQ-runde 1, AIQ-runde 2, AIQ-mop-up-runde og  AIQ løs stillingsrunde. I tillegg til dette vil ingen sete bli tilbakeført til de respektive statene etter fullføring av runde 2 av AIQ som gjort i 2020. 

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste utdanningsnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd