Gujarat SET 2021 adgangskort utgitt; sjekk trinnene for å laste ned, forberedelsestips i siste liten

0
91

Undersøkelsen vil bli gjennomført 23. januar 2022. (Representativt bilde)

Maharaja Sayajirao University of Baroda, Vadodara har gitt ut adgangskortene for Gujarat State Eligibility Test eller GSET 2021. Eksamenen vil bli gjennomført 23. januar 2022. Kandidater kan laste ned adgangskortene sine fra den offisielle nettsiden – gujaratset.in.

Gujarat SET 2021 adgangskort: Slik laster du ned

Trinn 1- Gå til den offisielle nettsiden til Gujarat SET på gujaratset .in

Trinn 2- Nå klikker du på “Last ned hallbillett”-alternativet på høyre side av siden

https://images.indianexpress .com/2020/08/1×1.png

Trinn 3- En ny side åpnes der man må angi ordrenummeret og SBIePay-referanse-ID

Trinn 4- Nå klikker du på “Logg inn”-knappen

Trinn 5- Følg de neste trinnene og last ned adgangskortene.

Med Gujarat SET eksamensdatoen 2021 i hånden, anbefales det at kandidatene fortsetter med sine forberedelse til eksamen. For å gi dem litt veiledning, her er fem viktige tips som kan være nyttige.

— I henhold til GSET-eksamenmønsteret 2021 vil oppgave 1 ha 50 obligatoriske spørsmål for 100 karakterer. Under denne oppgaven er det flere seksjoner der spørsmål vil bli stilt. Noen av de viktige inkluderer undervisningskompetanse, forskningskompetanse, forståelse, kommunikasjon, logisk resonnement osv.

— Enheten om datatolkning for Gujarat SET 2021 kan være vanskelig, men kandidatene må prøve å finne ut korrelasjonene, grafisk representasjon, data og styring, kvantitative og kvalitative data osv. Hvert spørsmål har like karakterer, så kandidatene må gi behørig prioritet.

— Det er også viktig å forstå hvilke emner som dekkes i GSET-pensumet 2021. Dette vil hjelpe med å finne ut av de svake emnene som krever spesiell oppmerksomhet på dette punktet. Prøv også å ha en ide om hva slags spørsmål som stilles i eksamen.

— Man bør gå gjennom GSETs forrige års spørsmålsoppgaver fordi å gjøre det vil hjelpe i selvevaluering. Dette er nødvendig fordi det vil hjelpe med å sette mål for hver dag og også vurdere feilene man har gjort.

— Gujarat SET-forberedelse 2021 er aldri komplett uten falske tester. Etter å ha forstått mønsteret og analysert pensum, bør man obligatorisk ta falske tester fordi det vil hjelpe med å forberede seg til selve eksamen. Ikke desto mindre bør kandidater unngå å lære nye emner.

 

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste jobbnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd