GPU-tekort zou volgens NVIDIA in 2022 moeten eindigen

0
34
Maxx-Studio/Shutterstock.com

Het vinden van een grafische kaart is op zijn best frustrerend en in het slechtste geval onmogelijk. Gelukkig gelooft NVIDIA dat het het licht aan het einde van de tunnel kan zien, aangezien het bedrijf gelooft dat het zich in een “goede positie” bevindt. om aan de vraag te voldoen.

In een interview met The Register besprak NVIDIA's CFO, Colette Kress, allerlei zaken, waaronder het chiptekort.

“We blijven proberen om meer aanvoer te krijgen voor het laatste kwartaal. Maar tegelijkertijd kopen we leveringsverplichtingen voor de langere termijn in. In veel gevallen kunnen ze een jaar uit zijn, soms kunnen ze meerdere jaren uit zijn,” Kress zei.

“We werken, zoals we hebben gezegd, op de langere termijn om dat aanbod te krijgen.” Kress vervolgde. “In de tweede helft van kalender ’22 denken we dat we ons in een uitstekende positie zullen bevinden met ons totale aanbod in termen van onze schattingen van wat we in de toekomst nodig zullen hebben.”< /p> GERELATEERDPSA: Oplichters gebruiken het chiptekort om mensen te misleiden

Als er één bedrijf is waarvan we zouden willen dat het optimistisch is over het chiptekort, dan is het NVIDIA, zoals het maakt enkele van de meest populaire grafische kaarten op de markt (en enkele van de moeilijkst te vinden).

Advertentie

We zullen moeten afwachten of videokaarten direct beschikbaar zijn in de nabije toekomst. NVIDIA's optimisme geeft ons het gevoel dat we binnenkort naar onze plaatselijke elektronicawinkel kunnen gaan om een ​​GPU te vinden, maar we zullen zien.

LEES VOLGENDE

  • › Werken Blue Light-brillen? Alles wat u moet weten
  • › Wat doet “NBD” Gemiddeld, en hoe gebruik ik het?
  • › Niets nuttigs komt van hersenloos scrollen
  • › Herinnering aan VRML: The Metaverse of 1995
  • › 6 tips om Microsoft Excel-diagrammen te maken die opvallen
  • › De oplaadpoort van uw iPhone schoonmaken