Delhi Confidential: “A” for Ambedkar, “B” for Bhagat Singh – VHPs nye alfabetdiagram

0
95

Trinamool Congress MP Abhishek Banerjee

Trinamool Congress MP Abhishek Banerjee markerte Swami Vivekanandas fødselsdag på onsdag ved å gjennomføre et unikt oppmøte i hans Lok Sabha-valgkrets Diamond Harbor – Covid-tester. Så mange som 53 203 Covid-tester ble utført i valgkretsen med en hastighet på 27 000 tester per million innbyggere. MP sa at dette var et av de høyeste tallet noensinne på en enkelt dag i en valgkrets over hele landet. Banerjee hevdet også at valgkretsen hans har den laveste Covid-positivitetsraten blant Lok Sabha-setene i staten.

X For LaXman?

Vishwa Hindu Parishad (VHP) ønsker at det engelske alfabetdiagrammet skal indianiseres. Ved å skyve A for Apple, B for Ball-diagrammet til side, vil antrekket at barn skal lære alfabetet fra et nytt diagram det har utarbeidet – av fremtredende indiske personligheter og religiøse skikkelser blant andre. Så, diagrammet har A for Ambedkar, B for Bhagat Singh, C for Chanakya, D for Dayananda… K for Kalam APJ. Det er også noen modifikasjoner for å oppfylle formålet: X for LaXman, W for Walmiki (Valmiki) og Z for Zulelal (Jhulelal). Y, selvfølgelig, er for yoga.

Et nytt diagram fra VHP

Konto hacket

https://images.indianexpress. com/2020/08/1×1.png

Informasjons- og kringkastingsdepartementet måtte møte en viss sjenanse på sosiale medier onsdag morgen. Departementets offisielle Twitter-håndtak ble hacket, og navnet endret til den amerikanske milliardæren Elon Musk. I mer enn én time forble kontrollen over håndtaket, med over 1,4 millioner følgere, hos hackerne, som stadig la ut kommentarer som “Skynd deg!”, “Flott jobbet!” og “elsker dere!! Min gave her!!”. Litt etter klokken 10 klarte departementets tjenestemenn endelig å få tilbake kontrollen, og slettet alle spam-tweets. “Kontoen @Mib_india har blitt gjenopprettet. Dette er til informasjon for alle følgere,» tvitret departementet deretter.

Delhi Confidential |Få huset i orden for budsjettøkten

📣 The Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste Delhi Confidential News, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© The Indian Express (P ) Ltd