De 6 beste 'Wordle'-alternatieven

0
55
Kitty Letters, Hallo Wordl, SpellTower

Weinig dingen zijn spannender dan meegesleept te worden in de nieuwste internetrage, en de nieuwste game-rage is Wordle. Het verslavende spel geeft je elke dag een nieuwe puzzel om op te lossen, maar als je niet kunt wachten en meer wilt, zijn hier de beste Wordle-alternatieven.

Zoals je bent 8217; je zou waarschijnlijk verwachten dat je meer dan een paar copycat-opties hebt om uit te kiezen. We raden echter aan om te duiken in enkele van de meer … creatieve alternatieven, omdat ze de originele spelmechanica behouden, maar ook een paar nieuwe functies en regels bieden. We zijn er zeker van dat je een (of meerdere) nieuwe leuke alternatieven zult vinden om je te helpen de uren tussen je dagelijkse Wordle puzzel!

Inhoudsopgave

Meest vergelijkbaar alternatief: Hallo Wordl
Een leuk alternatief voor de app: SpellTower
Een eenvoudigere weboptie: online Lingo
Een alternatief alternatief: absurd
Gamified, en met katten: Kitty Letter
Raad eens Brief: Letterle

Meest vergelijkbaar alternatief: Hallo Wordl

Chordbug

Net als het origineel is Hello Wordl (gratis) ook alleen beschikbaar op internet. De game "waarvan de titel een slim spel is op de "Hello, World!" programma—gebruikt zelfs een toetsenbord op het scherm, geeft je zes gokpogingen en hetzelfde kleurenschema om de juiste letters, correcte plaatsing en gebruikte letters aan te geven.

Deze versie van het spel geeft je echter de mogelijkheid om onbeperkt willekeurige puzzels te spelen. Je kunt zelfs kiezen met hoeveel letters je wilt spelen, variërend van vier tot elf. Dat is perfect als je een beetje extra uitdaging wilt!

Meest vergelijkbaar alternatief

Hallo Wordl

Dit is ons favoriete copycat-alternatief.

Speel nu

 

Een leuk app-alternatief: SpellTower

Video afspelen

Wilt u uw Wordle-oplossing krijgen vanuit het gemak van een app? We begrijpen het helemaal. Gelukkig voor jou biedt SpellTower (gratis, met in-app aankopen) een gemakkelijke en leuke manier om “raad het woord” met een leuke twist voor zowel Android als iOS. Deze game combineert Wordle met woordzoekers en Tetris. Bovendien krijg je 11 spannende modi om uit te kiezen, waaronder Torenmodus, Dagelijkse Torenmodus, Puzzelmodus, Zen-modus en Bubbelpuzzel, en de mogelijkheid om onderweg beloningen te verdienen.

Om te spelen, moet je woorden vinden om de tegels te wissen terwijl je tegen de klok racet en probeert te voorkomen dat de letters de top bereiken. Naast het concurreren met de klok, strijd je ook tegen jezelf voor de beste score, het beste woord en het hoogste aantal gevonden woorden.

Een eenvoudigere weboptie: online Lingo

Online Lingo

Wil je een iets eenvoudigere versie van Wordle die je onderweg handige tips geeft ? U zult Online Lingo eens willen bekijken. Met dit alleen-web-alternatief kun je kiezen uit een puzzel van vijf letters of een puzzel van zes letters, en krijg je een helder en kleurrijk alternatief om mee te spelen. Maar voel je niet helemaal op je gemak—Online Lingo balanceert ook de hints door letters die je al hebt gebruikt niet grijs te maken, dus je zult moeten bijhouden die terwijl je speelt.

Een eenvoudigere weboptie

Online Lingo

Ontvang nuttige hints terwijl je dit kleurrijke web-alternatief speelt.

Speel nu

 

Een alternatief alternatief: absurd

Absurdl

Absurdle (gratis) is mijn favoriete Wordle-alternatief, omdat het heeft een beetje plezier met het algemene concept van de game. Het werkt min of meer hetzelfde als het origineel en gebruikt zelfs dezelfde woordenlijsten. Dus wat is de vangst? Nou, Absurd“geeft de indruk” dat je een enkel geheim woord probeert te raden, houdt het spel eigenlijk rekening met alle mogelijke geheime woorden die passen bij je gissingen tot nu toe in het spel. Langzaam wordt die lijst gesnoeid, maar deze versie werkt opzettelijk om het spel te verlengen en de spanning eruit te halen in plaats van je slechts zes keer te raden.

De ontwikkelaar van de alleen-webgame beschrijft het AI-algoritme als 'zeer ontwijkend'. Ze merken op dat je een enkele ronde van meer dan een dozijn beurten moet plannen en dat je je uiterste best moet doen om het spel te dwingen nuttige informatie op te geven en terug te geven in een hoek” om de overwinning op te eisen. Dit is niet het Wordle van je grootvader, dus zet je schrap.

Een vijandig alternatief

Absurd

Deze versie haalt opzettelijk het spel uit en vecht je bij elke beurt. Weet je, gewoon voor de lol.

Speel nu

 

Gamified, en met katten: Kitty Letter

Exploding Kittens, Inc.

Van de makers van Exploding Kittens is Kitty Letter(Gratis), een op katten gericht woordspel waarmee je in een mum van tijd op het scherm van je smartphone zit te krabben! Daarin ga je de strijd aan met andere spelers om woorden te ontcijferen, power-ups te verzamelen en te voorkomen dat je kattenoppottende buurman je huis uitroeit.

Je kunt kiezen om met vrienden of vreemden te spelen in een-op-een online games of ervoor te kiezen om het uit te vechten in de uitgebreide campagne voor één speler. Het is al het plezier van woordspelletjes vermengd met alle schattige schattigheid van katten! Wat kunnen we nog meer vragen?

Raad eens een enkele letter: Letterle

Letterle

< p>Als de druk om het juiste woord in slechts zes pogingen te raden te veel is, raden we aan om in plaats daarvan Letterle (gratis) te spelen. Dit semi-sarcastische Woordel-alternatief vermindert de stress van het zoeken naar een heel woord en reduceert dingen tot een enkele letter. Het geeft je royaal maar liefst 26 kansen om de juiste letter te raden, dus het is best moeilijk om te verliezen. We zijn er dol op!

Raad eens een enkele letter

Letterle

Een heel woord raden is te moeilijk. Ga tot het uiterste en raad gewoon de juiste letter met dit snarky alternatief.

Speel nu