Microsoft Teams kan nu uw walkietalkie zijn

0
88
Microsoft

Microsoft brengt een nieuwe functie naar Microsoft Teams op iPhone en naar eerstelijnswerkers via Zebra-apparaten waarmee ze de werkruimte-app als een walkie-talkie kunnen gebruiken.

GERELATEERDHoe deel te nemen aan een Microsoft Teams-vergadering

Als je ooit een Nextel-telefoon hebt gehad, weet je hoe handig het is om snel met je vrienden te praten via de walkietalkie. Welnu, Microsoft brengt een vergelijkbare functie, die al beschikbaar was op Android, naar de iPhone. Het werkt ook samen met Zebra om apparaten met een speciale push-to-talk-knop uit te brengen.

“De samenwerking brengt Teams’ digitale Walkie Talkie-functionaliteit met een speciale push-to-talk (PTT)-knop op Zebra-apparaten, zodat eerstelijnswerkers kunnen genieten van duidelijke, directe en veilige communicatie binnen handbereik. Walkie Talkie is nu ook beschikbaar op alle mobiele iOS-apparaten zoals iPhones en iPads, naast mobiele Android-apparaten,” zei Microsoft in een blogpost.

Dit is vooral gericht op bedrijven en eerstelijnswerkers, maar als je het zelf wilt gebruiken, kun je zeker op Teams stappen en de walkietalkie-functies uitproberen en kijken of het is een communicatiemethode die je leuk vindt.

Feit is dat er niet zoveel walkietalking-apps zijn als er ooit waren, dus het hebben van een in een populaire werk-app zoals Microsoft Teams kan erg handig zijn voor eerstelijnswerkers, maar ook voor elk bedrijf dat een snelle vorm van communicatie nodig heeft.

LEES VOLGENDE

  • › Welke 8K-content is daadwerkelijk beschikbaar?
  • › Wat doet “NBD” Gemiddeld, en hoe gebruik ik het?
  • › Niets nuttigs komt van hersenloos scrollen
  • › Werken Blue Light-brillen? Alles wat u moet weten
  • › Herinnering aan VRML: The Metaverse of 1995
  • › How-To Geek's Best of CES 2022 Award-winnaars: waar we enthousiast over zijn