Microsoft laat je om de een of andere reden de klok van Windows 11 verwijderen

0
76

Veracht je absoluut de klok in Windows 11? Welnu, Microsoft heeft Windows 11 Insider Preview Build 22533 uitgebracht op het Dev-kanaal, en je kunt de Windows Clock-app verwijderen als dat iets is waarin je geïnteresseerd bent.

GERELATEERDDe nieuwe klok-app van Windows 11 helpt je om je werk gedaan te krijgen

In de release opmerkingen voor de build, Microsoft hield het simpel met betrekking tot de klok, simpelweg door te zeggen: "Het is nu mogelijk om de Clock-app te verwijderen als je wilt." Klokhaters kunnen nu samenkomen in hun haat tegen de tijd door deze te verwijderen, ervan uitgaande dat ze op het Windows Insider Dev-kanaal zitten.

Afgezien van het verwijderen van de klok, werkt deze build het volume, de helderheid, de privacy van de camera, de camera aan/uit en de vliegtuigmodus-indicatoren bij met een ontwerp dat beter past bij het uiterlijk van Windows 11. Als u op de knop drukt voor een van deze opties op je toetsenbord met deze build, zie je een bijgewerkt ontwerp voor de schuifregelaars en indicatoren.

De app Jouw telefoon krijgt ook een bijgewerkte belervaring. Volgens Microsoft “bevat deze update een nieuw lopend oproepvenster met bijgewerkte pictogrammen, lettertypen en andere UI-wijzigingen die aansluiten bij het verbeterde ontwerp van Windows 11.”

GERELATEERDOverschakelen tussen ontwikkel- en bètakanalen op Windows 11 < p>Er zijn veel andere kleine fixes en tweaks waarover je kunt lezen in de blogpost waarin de update wordt aangekondigd. Zoals altijd het geval is met updates voor het Dev-kanaal, weten we niet precies wanneer ze hun weg naar de release-build van Windows 11 zullen vinden. De functies moeten grondig worden getest, en we zouden zie ze ergens in het volgende jaar.

LEES VOLGENDE

  • › Werken Blue Light-brillen? Alles wat u moet weten
  • › Niets nuttigs komt van hersenloos scrollen
  • › How-To Geek's Best of CES 2022 Award-winnaars: waar we enthousiast over zijn
  • › Welke 8K-content is daadwerkelijk beschikbaar?
  • › Wat doet “NBD” Gemiddeld, en hoe gebruik ik het?
  • › VRML onthouden: de metaverse van 1995