Krijg Nintendo's officiële Switch NES-gamepads met grote korting

0
80
Nintendo

Nintendo Switch Online ontgrendelt een heleboel voordelen voor je console, waaronder een brede selectie klassieke NES-, SNES-, N64- en Sega-games. En nu kun je genieten van die retro-games met een paar scherp geprijsde NES-gamepads. Nintendo biedt tot 2 februari $ 25 korting op zijn officiële twee-pack NES-gamepads, waardoor de prijs daalt tot slechts $ 35.

De replica NES-gamepads hebben dezelfde look en feel als het origineel van Nintendo NES-controllers. Het enige verschil, afgezien van het feit dat ze draadloos zijn, is dat ze twee ingesprongen schouderknoppen hebben. En net als de Joy-Cons moeten deze retro-gamepads aan je Switch worden bevestigd om op te laden.

En grappig genoeg werken de officiële NES-controllers van Nintendo op pc. Als je indie-games in retro-stijl op je computer wilt emuleren of spelen, zullen deze gamepads je helpen om een ​​meer 'authentieke' game te spelen. retro game-ervaring.

GERELATEERDDe 5 beste Nintendo Switch-controllers niet gemaakt door Nintendo

Helaas werken de replica NES-gamepads eigenlijk alleen met klassieke NES-games. Je kunt ze niet gebruiken met de meeste moderne games of indietitels op de Switch. (Je kunt de controller opnieuw toewijzen om met andere games op pc te werken.)

Koop de Nintendo's NES-gamepad two-pack vóór 2 februari om ze te krijgen voor slechts $ 35. Houd er rekening mee dat je een Switch Online-abonnement nodig hebt om deze gamepads te kopen.

Nintendo Entertainment System Controllers

Bespaar $ 25 op een paar Nintendo Switch NES-controllers! Deze deal eindigt op 2 februari en is alleen beschikbaar voor Switch Online-leden.

Nu winkelen