Horoskop i dag, 12. januar 2022: Jomfruen, Væren, Fiskene og andre tegn – sjekk astrologisk spådom

0
90

Horoskop i dag: Jomfruen, Kreft, Tvillingene og andre tegn – sjekk astrologisk prediksjon.

VÆREN (21. mars – 20. april)

Du er definitivt på vei til en vinner. Oddsen er stablet i din favør, så hvis du muligens kan lette deg selv inn i en sterk posisjon, vennligst gjør det. Innenlandske anliggender ser ut til å være dominerende, og selv på jobb må du føle deg som en del av en stor, lykkelig familie.

TYREN(21. april – 21. mai)

Et økonomisk tap eller krise bør nå være i fortiden, og selv om du kanskje ikke har en sjanse til å gjøre opp for det før neste år, i det minste du& #8217;vil være i stand til å sette deg selv på et bedre fotfeste mot slutten av uken. Ditt beste trekk vil være å stille opp noen nyttige allierte.

GEMINI (22. mai – 21. juni)

Du kommer sannsynligvis nå i skyggen av den neste store månejusteringen, og daglige opp- og nedturer vil bare gi mening når du ser tilbake i ettertid. Dette er et øyeblikk for uformell vennskap i stedet for rå lidenskap, så ikke forvent det som ikke tilbys!

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png < h2>KREFT (22. juni – 23. juli)

Travle stjerner vil garantert holde deg på tærne, men en viss grad av usikkerhet gjør problemene uklare. Du må kanskje akseptere at en bestemt handlingsmåte er en blindvei på kort sikt, men kan ha kjærkomne spin-offs neste år. Men hva disse vil være, kan ingen si!

Toppnyheter akkurat nå

Klikk her for mer

< strong>LEO (24. juli – 23. august)

Du har ansvaret. Dette betyr at du ikke bare kan være årsaken til en mindre tvist, men også at du har midler til å gjenopprette freden. Oversjøiske kontakter og langdistansekontakter bør dyrkes, delvis fordi det er mennesker med svært forskjellig bakgrunn enn din som gir størst interesse og stimulering.

JOMFRU (aug. 24 – 23. september)

Du bør fortsette å tro at du har rett. Utgiftsplaner bør fortsette som normalt, men hvis du muligens kan bevege deg mot den fantasifulle og romantiske enden av spekteret, så mye desto bedre. Det er bare det at en dagdrøm kan åpne øynene dine for praktiske løsninger og en konkret fordel.

LIBRA (24. september – 23. okt.)

Alt må passere, som sangen sier. Det er en av astrologiens lover. Den siste runden i en lang, utstrakt kamp er på vei, men siden vi snakker om år i stedet for uker, må du beholde grepet om fremtiden. Viktige diskusjoner bør snart være fullført.

SCORPIO (24. okt. – 22. november)

Du må nå lære deg å være mer diskriminerende i ditt valg av venner. På jobben kan du skille mellom mennesker som er genuint hjelpsomme og de som kan sette over en prangende presentasjon, men som totalt mangler den typen mening og substans du kommer med.

SKYTTEN ( 23. november – 22. desember)

Faktum er at du har de beste ideene, og du har kontroll. Du trenger ikke frykte folk som har sinte harme eller har skarpe tunger og bitre ord. Du kan også unngå å bidra til anspente situasjoner – og tell til ti før du leverer flere sannheter hjemme.

STEINBOKK (23. desember – 20. januar)

Det’s din rett til ikke å bli bundet, men kolleger og nære medarbeidere river seg i håret for tiden. Om omtrent fire eller fem dager vil du være klar til å forklare deg selv og gi noen få svar. Men innen partnerne har innhentet hvor du er nå, vil du ha gått videre.

VANNMANN (21. januar – 19. februar)< /h2>

Du kan fullføre en rekke sosiale arrangementer, eller sette et nytt vennskap på fast grunn, før neste fase i dine personlige anliggender starter. Svaret på eventuelle vanskeligheter med barn eller yngre forhold kan ligge i fortiden. Det handler om å vite hvor grensen skal trekkes.

FISKENE (20. februar – 20. mars)

De siste ukene ser ut til å ha falt sammen med anspente situasjoner på jobben, men opprinnelsen til enhver belastning ligger sannsynligvis dypt i dine private anliggender. Avgjørende handling er kanskje ikke nok. Tålmodighet er avgjørende, men det har alltid vært en av dine viktigste egenskaper.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste horoskopnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd