Dropbox krijgt eindelijk native M1 Mac-ondersteuning

0
69

Gebruik je Dropbox om je spullen in de cloud te bewaren? Als je een M1 Mac gebruikt, heb je waarschijnlijk gemerkt dat Dropbox er niet aan werkt. Dat verandert echter, aangezien Dropbox ondersteuning voor de nieuwe chips van Apple in bèta uitrolt.

GERELATEERDWat is cloudopslag en waarom zou u het gebruiken?

Een gebruiker op het Dropbox-forum merkte de verandering voor het eerst op. Wanneer je de nieuwste bètaversie van Dropbox krijgt, is er een “arm64” indicator, wat betekent dat het volledige ondersteuning biedt voor M1-, M1 Pro- en M1 Max-chips.

Het heeft Dropbox zeker lang genoeg geduurd om zijn populaire cloudopslagservice naar Apple's Silicon te brengen, maar het is 8217;s beter laat dan nooit. Voor Mac-gebruikers van M1 is dit een welkome update.

Als je een native app hebt, werkt Dropbox sneller en verbruikt het minder stroom dan een niet-native app, dus dit is een belangrijke update die meer is dan welkom.

Advertentie

Het is belangrijk op te merken dat de M1-ondersteuning in de bètaversie van Dropbox zit, dus je moet die versie downloaden en installeren om volledige ARM-ondersteuning te krijgen. Als je naar de website van Dropbox gaat en de hoofdversie van de app downloadt, heeft deze nog geen ondersteuning.

Sinds M1-ondersteuning zijn weg heeft gevonden naar de bèta, is het& #8217; het is slechts een kwestie van tijd tot de definitieve app komt.

GERELATEERD: M1 Pro of M1 Max MacBook: welke moet je kopen?

LEES VOLGENDE

  • › Niets nuttigs komt van hersenloos scrollen
  • › 6 tips om Microsoft Excel-diagrammen te maken die opvallen
  • › Werken Blue Light-brillen? Alles wat u moet weten
  • › How-To Geek's Best of CES 2022 Award-winnaars: waar we enthousiast over zijn
  • › Wat doet “NBD” Gemiddeld, en hoe gebruik ik het?
  • › VRML onthouden: de metaverse van 1995