De NVIDIA SHIELD TV kan nu 4K HDR pc-games spelen

0
115
NVIDIA

NVIDIA heeft zojuist een enorme update voor de SHIELD TV uitgebracht, genaamd SHIELD Experience Update 9.0. Het brengt veel nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om pc-games in 4K en HDR te streamen dankzij de RTX 3080-laag van GeForce NOW.

Er zit veel in deze nieuwe NVIDIA SHIELD-tv update, maar wat onze aandacht het meest trok, is ondersteuning voor het hoogste niveau van GeForce NOW. Met de kracht van de 3080 en de nieuwe Shield-update stream je de nieuwste videogames in 4K-resolutie met HDR. De games hebben ook meeslepend 7.1-surroundgeluid, ervan uitgaande dat je het geluidssysteem hebt dat dit ondersteunt.

GERELATEERDDe beste nieuwe functies in Android 11, nu beschikbaar

SHIELD Experience Update 9.0 werkt ook de streamingbox bij naar Android 11. Terwijl de meeste Android-apparaten op weg zijn naar Android 12, loopt de SHIELD een beetje achter. Toch krijg je met deze update een vernieuwde interface, een nieuwe Gboard-versie en tal van andere goodies. Het bevat ook Android-beveiligingspatchniveau september 2021.

IMDb TV maakt ook zijn weg naar SHIELD, waarmee je veel gratis dingen op je apparaat kunt bekijken.

Advertentie

De SHIELD TV wordt algemeen beschouwd als een van de beste streaming-tv-boxen die er zijn , dus als je op zoek bent naar een high-end streamer die allerlei dingen kan (inclusief het draaien van 4K-games, dankzij deze update), is het de moeite van het bekijken waard.

A killer streaming box

NVIDIA SHIELD Android TV Pro 4K HDR-streaming mediaspeler

SHIELD TV levert een geweldige Android TV-ervaring voor het streamen van mediaspelers, dankzij de nieuwe NVIDIA Tegra X1+-chip. En nu streamt het high-end pc-games in 4K.

Amazon

$ 199.99

Read next

  • & rsaquo; Welke 8K-content is daadwerkelijk beschikbaar?
  • › How-To Geek's Best of CES 2022 Award-winnaars: waar we enthousiast over zijn
  • › Wat doet “NBD” Gemiddeld, en hoe gebruik ik het?
  • › Niets nuttigs komt van hersenloos scrollen
  • › Herinnering aan VRML: The Metaverse of 1995
  • › Werken Blue Light-brillen? Alles wat u moet weten